Mama Shelter opent drie nieuwe hotels in Europa2 min leestijd

Mama Shelter opent drie nieuwe hotels in Europa

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In 2008 opende het eerste Mama Shelter hotel in de wereld. Het eerste hotel stond in Parijs en heet Mama Paris East. Inmiddels zijn er ruim 10 jaar verder en zijn er vele Mama Shelter hotels geopend. Bijvoorbeeld in Belgrado, Los Angeles en Rio de Janeiro. Mama Shelter hotels zijn hippe authentieke hotels. Je zult nergens eenzelfde variant tegenkomen. Het concept dat verder van belang is bij Mama Shelter is dat je nieuwe mensen kunt ontmoeten. Grote ruimtes met spellen, een grote bar, banken en restaurants moeten ervoor zorgen dat je makkelijk nieuwe contacten legt. Op dit moment zijn er 12 hotels in 11 steden verdeeld over 6 landen. Deze zomer zullen daar 3 nieuwe hotels bijkomen in Europa.

Frankrijk

Op dit moment kent Frankrijk de meeste Mama Shelter hotels. Namelijk in Parijs (Mama Paris East), Bordeaux, Lyon en Toulouse. Binnenkort zal een tweede hotel in Parijs worden geopend. Opvallend is dat de naam van dit hotel niet veel afwijkt van het al bestaande Mama Paris East, namelijk Mama Paris West. Dit hotel is gelegen nabij Porte de Versailles, niet te verwarren met het Paleis van Versailles! Dit nieuwe hotel kent 207 kamers die zijn ontworpen door Dion & Arles.

Mama Shelter opent drie nieuwe hotels in Europa Mama Shelter opent drie nieuwe hotels in EuropaDaarnaast beschikt het hotel over een groot restaurant vanwaar je een mooi uitzicht hebt over dit gedeelte van Parijs.

Mama Shelter opent drie nieuwe hotels in EuropaHet Mama Paris West hotel opent in november. Je kunt nu al kamers boeken via deze website of de website van AccorHotels.

Een ander hotel in Frankrijk wordt geopend in Lille, namelijk het Mama Shelter Lille. Dit hotel opent haar deuren in augustus van dit jaar. Het ligt langs het station van Lille en beschikt over 112 kamers die gezellig, elegant en op een eigentijdse manier zijn ingericht. Meer over dit hotel en het boeken van kamers kan via deze website van Mama Shelter Lille.

Mama Shelter opent drie nieuwe hotels in Europa

Londen

Een laatste Mama Shelter hotel zal dit jaar worden geopend in Engeland en wel in Londen. Het hotel ligt wel wat verder uit de stad, maar dichtbij het ov. Gemakkelijk kun je namelijk met de trein via station Cambridge Heath of metro bij Bethnal Green naar het centrum van de stad. Het hotel is eveneens ontworpen door Dion & Arles en beschikt over bijna 200 kamers.

Mama Shelter opent drie nieuwe hotels in EuropaExtra leuk aan dit hotel is misschien ook wel de patio op het dak, vanwaar je een aardig uitzicht hebt. Dit hotel opent in oktober 2019. Meer over dit hotel kun je hier vinden en ook kamers kun je hier boeken.Mama Shelter opent drie nieuwe hotels in Europa

Bron en beeldmateriaal: AccorHotels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *