British Airways Flash Sale – Kortingen tot 20% op Vlucht + Hotel / Auto

British Airways Flash Sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

British Airways introduceert in samenwerking met Avis een Flash Sale. Bij deze editie van de Flash Sale heb je een korte periode om te kunnen boeken. Hierbij kun je gebruik maken van voordeel dat kan oplopen tot wel 20% korting. Je kunt kiezen voor een combinatie van vlucht + hotel of vlucht + auto. Wacht niet te lang, want de British Airways Flash Sale duurt maar een paar dagen!

Binnenkort op reis?

Tijdens deze editie van de British Airways Flash Sale kun je gebruik maken van verschillende mooie aanbiedingen. Bij deze actie boek je een vlucht in combinatie met hotel of autohuur. Reis je al binnen enkele weken of bereid je liever de reis iets langer van tevoren voor? Dat kan, want er zijn bestemmingen beschikbaar waar je al in juni of juli terecht kunt. Echter zijn er ook bestemmingen beschikbaar waar je pas later in dit jaar naar toe kan reizen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Rio de Janeiro, Nairobi of Abu Dhabi?British Airways Flash Sale – Kortingen tot 20% op Vlucht + Hotel / Auto

Boek Snel!

De Flash Sale van British Airways is deze keer echt voorbij in een flits. Je kunt boeken tussen vrijdag 14 juni en maandag 17 juni 2019. Kortingen kunnen oplopen tot 20% ten opzichte van de originele prijs. Let erbij op dat je wel een vlucht + hotel of autohuur boekt. Er zijn ook nog een aantal extra kortingen, maar die zijn nog minder lang te boeken. Namelijk van t/m zaterdag 15 juni 2019. Deze extra kortingen zijn exclusief terug te vinden op deze website van British Airways. Vergeet niet alle voorwaarden van de Flash Sale goed door te lezen.

Bestemmingen

Vliegen doe je met o.a. British Airways naar een van de mooie bestemmingen die zij aanvliegen. Je kunt vertrekken vanuit bijvoorbeeld Amsterdam of Brussel en dan vanuit London verder vliegen. Een interessante aanbieding is bijvoorbeeld de reis naar Abu Dhabi. Hierbij boek je vlucht en hotel voor minder dan €600,- Verblijf bijvoorbeeld zes nachten in het Intercontinental Abu Dhabi voor €591,- p.p. op basis van twee personen. Prijs is inclusief vlucht, ruimbagage á 23kg en verblijf met ontbijt.

British Airways Flash Sale – Kortingen tot 20% op Vlucht + Hotel / Auto

Een andere interessante bestemming is bijvoorbeeld Bangkok, Thailand. Leuk om bijvoorbeeld in september heen te reizen. Hotel + vlucht kan je al boeken voor minder dan €700,- voor zes nachten inclusief ruimbagage.

Ga je liever op roadtrip, huur dan zeker een auto. Dan kan met de ‘Flight & Car Packages’. Wat dacht je bijvoorbeeld van een 7-daagse rondreis rondom Los Angeles voor €663,-.

British Airways Flash Sale – Kortingen tot 20% op Vlucht + Hotel / Auto

Andere aanbiedingen zijn onder andere:

– Vlucht New York + 3 nachten vanaf €599 per persoon

– Vlucht Las Vegas + 3 nachten vanaf €599 per persoon

– Vlucht Abu Dhabi + 5 nachten vanaf €659 per persoo

– Vlucht Miami + 7 dagen auto vanaf €499 per persoon

– Vlucht Londen + 7 dagen auto vanaf €189

Aanbieding

British Airways biedt tijdens deze Flash Sale dus verschillende mooie aanbiedingen naar verschillende bestemmingen. Combineer je vlucht met hotel of autohuur om gebruik te maken van de kortingen die kunnen oplopen tot wel 20%. Vliegen doe je in de Economy, Premium Economy of Business Class van bijvoorbeeld British Airways. Bij elke autohuur spaar je Avios en heb je extra voordelen zoals een gratis extra bestuurder voor Executive Club Members. Check voor alle voorwaarden van de British Airways Flash Sale de website.

Beeldmateriaal: British Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *