Krijg tot 33% korting bij Mama Shelter met deze kortingscode2 min leestijd

Krijg tot 33% korting bij Mama Shelter met deze kortingscode

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Voor een nazomer trip naar Parijs ben ik aan het kijken waar ik wil verblijven. Parijs heeft natuurlijk een zeer groot aanbod aan hotels. Tijdens de pandemie verbleef ik al eens in het MGallery La Défense, een goede keus naar mijn ervaring. Deze keer kies ik toch voor een ander hotel. De keuze is wel weer gevallen op een merk van het Franse Accor: Mama Shelter. En Mama Shelter heeft op het moment een interessante aanbieding waarbij je 3 nachten verblijf en maar 2 nachten betaalt.

Mama Shelter Hotels

Mama Shelter is een van de minder bekende merken van de Accor Group. Deze hotels zijn te vinden in verschillende delen van de wereld en de komende tijd worden er ook nog verschillende nieuwe hotels geopend onder deze naam. Mama Shelter is in Europa te vinden in onder andere Frankrijk, Luxemburg en Italië. Buiten Europa tref je deze keten in Los Angelas (Verenigde Staten), Rio de Janeiro (Brazilië) en vanaf 2023 ook in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten). In Parijs opende onlangs de nieuwste Mama Shelter vestiging in de wijk La Défense.

Krijg tot 33% korting bij Mama Shelter met deze kortingscode
Het nieuwe Mama Shelter La Défense in Parijs

Kenmerkend voor de Mama Shelter hotels is dat de nadruk ligt op goede bedden, een rooftop bar, goede eet- en drinkgelegenheden en gratis films. Kamers verschillen in grootte van ‘maatje S tot XXL’. Voor ieder wat wils dus!

Mama Promo

Op dit moment biedt Mama Shelter een mooie promotie aan waarbij je drie nachten verblijft en er maar twee betaalt. Op je totale verblijf van drie nachten ontvang je dus per nacht 33% korting. De korting is geldig op verblijven tot 4 september aanstaande en je kunt de boekingen dus maken tot aan 4 september aanstaande.

Verblijf 3 nachten bij Mama Shelter en betaal er 2

Op de website van Accor Hotels dien je de kortingscode ‘MAMABREAK3’ in te vullen. De korting wordt dan automatisch verrekend in het tarief. Let wel op: dit tarief is niet terugbetaalbaar en dient meteen betaalt te worden. Daarnaast is er in het tarief geen ontbijt en belastingen inbegrepen. Wil je dus graag dat je in je verblijf ook ontbijt hebt, dan moet je dit tarief niet boeken. Of je boekt het ontbijt afzonderlijk bij. De ‘MAMABREAK3’ kortingscode is geldig bij alle Mama Shelter hotels, behalve bij Mama Belgrade en Mama Luxembourg.

Verblijf 3 nachten bij Mama Shelter en betaal er 2
Mama Shelter Paris East

Voorbeeld: Ik verblijf drie nachten in Parijs en koos het Mama Shelter La Défense. Normaal zou het tarief voor de nachten dat ik zou verblijven € 327 per kamer voor twee personen kosten. Met de ‘MAMABREAK3’ kortingscode kost het verblijf me nu maar € 228 en bespaar ik dus bijna € 100.

Krijg tot 33% korting bij Mama Shelter met deze kortingscode
Mama Shelter La Defense

Alle informatie over deze promotie kun je teruglezen op deze website van Mama Shelter. Op dit moment zijn er ook andere aanbiedingen. Bijvoorbeeld 50% korting op de tweede kamer (met kinderen) of bij Mama Shelter Marseille een tarief waarbij je ook een strandbedje inbegrepen in de prijs hebt.

Bron: Mama Shelter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *