Norse Atlantic Airways gaat samenwerken met Norwegian & easyJet1 min leestijd

Crew voor de Boeing 787 Dreamliner van Norse Atlantic Airways (Bron: Norse Atlantic Airways / Pawel Gradek)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Norse Atlantic Airways is een nieuwe low-cost luchtvaartmaatschappij met vluchten vanaf Oslo en Berlijn naar bestemmingen in de Verenigde Staten. Dit is met name ontstaan door het wegvallen van Norwegian. De eerste vluchten zijn afgelopen maand begonnen.

Norse Atlantic Airways – samenwerking easyJet en Norwegian

De luchtvaartmaatschappij focust zich met name op de directe vluchten tussen de Verenigde Staten en Oslo en Berlijn. Echter is er nu ook een samenwerking met easyJet en Norwegian voor de vluchten in Europa. Hierdoor kun je bijvoorbeeld ook een ticket boeken vanaf Amsterdam Schiphol naar New York. Je vliegt dan naar Oslo met Norwegian en vervolgens met Norse naar New York. Dit kun je niet boeken op de homepagina van de luchtvaartmaatschappij, maar alleen via een aparte link.

Norse Atlantic Airways & Norwegian vlucht vanaf Amsterdam
Norse Atlantic Airways & Norwegian vlucht vanaf Amsterdam Schiphol naar New York

Norse Atlantic Airways voegt zich ook toe aan Worldwide by easyJet. Dit is een service waarbij passagiers van easyJet kunnen overstappen op een verre vlucht van een aantal partners, waaronder Cathay Pacific en Icelandair.  De service voor de connecties van Norse Atlantic Airways met easyJet en Norwegian worden verzorgd door Dohop.

Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het samenstellen van vliegreizen met een tussenstop. Met Smart Connect kun je de tickets met elkaar combineren om een bestemming te bereiken.Is je vlucht bijvoorbeeld vertraagd, geannuleerd or red je de net overstap niet, dan is Dohop verantwoordelijk. Dit bedrijf zal dan zorgen voor een nieuwe vlucht en een eventuele hotelovernachting. Dohop heeft ook een samenwerking met Transavia en Azores Airlines.

Crew voor de staart van een Boeing 787 Dreamliner van Norse Atlantic Airways (Bron: Norse Atlantic Airways / Pawel Gradek)
Crew voor de staart van een Boeing 787 Dreamliner van Norse Atlantic Airways (Bron: Norse Atlantic Airways / Pawel Gradek)

Afbeeldingen ©Norse Atlantic Airways / Pawel Gradek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *