Cathay Pacific gaat samenwerken met easyJet via Worldwide by easyJet1 min leestijd

easyJet gebruik nieuwe basis in Europa

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Cathay Pacific voegt zich toe aan Worldwide by easyJet. Dit is een service waarbij passagiers van easyJet kunnen overstappen op een verre vlucht van een aantal partners, waaronder nu dus ook Cathay Pacific vanaf Londen. Mochten er vertragingen zijn, dan zullen passagiers automatisch op een vervangende vlucht gezet worden.

Cathay Pacific voegt zich bij Worldwide by easyJet

De connecties zijn voor Cathay Pacific vanuit elf Europese bestemmingen, waaronder Amsterdam Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Er is wel een minimale overstaptijd nodig van 2,5 uur om gebruik te kunnen maken van deze service. Daarnaast hoeven passagiers ook de bagage niet meer opnieuw in te checken, waar dit voorheen wel het geval was.

Het programma van de low cost maatschappij ging in 2017 van start met Norwegian en Westjet. Vervolgens werden La Compagnie, Corsair, Loganair, Thomas Cook, Singapore Airlines, Scoot, Air Transat, Virgin Atlantic en Emirates toegevoegd.

De low cost maatschappij gaf ook aan dat er in 2019 meer partners worden toegevoegd aan het programma. Op dit moment is de populairste verre route binnen dit programma van Rome naar Chicago en op de korte afstand van Rome naar Reykjavik in IJsland.

Meer informatie over het Worldwide by easyJet kun je op deze speciale pagina van de low cost maatschappij vinden. Mocht je meer willen weten over deze service vanaf de Europese luchthavens, dan kun je ook terecht in dit artikel op InsideFlyer.

Worldwide by easyJet

Afbeelding ©easyJet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *