Business Class Flying Blue Promo Rewards – Augustus 20222 min leestijd

De Business Class cabine van Air France (Bron: Air France)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met de Flying Blue Promo Rewards kun je tot 50% besparen op je Flying Blue award ticket. Aan het begin van iedere maand worden de nieuwe Promo Rewards aangeboden, die elke keer voor andere bestemmingen zijn en een beperkte beschikbaarheid hebben.

Naast de reguliere lijst met aanbiedingen van deze maand, zijn er na de publicatie ook nog een aantal Business class deals toegevoegd.

Flying Blue Promo Rewards – Business Class

De huidige Flying Blue Promo Rewards zijn alleen deze maand te boeken. Je kunt naar een van de Europese en intercontinentale bestemmingen uit de Promo Rewards reizen tussen 1 augustus 2022 en 31 januari 2023. Het boeken van de tickets kun je via de website van Flying Blue doen, of via de website van KLM en Air France via de optie ‘boeken met miles’.

Het is al een lange tijd geleden dat er Business class bestemmingen in het overzicht staan. Je kunt goedkopere tickets boeken naar naar drie bestemmingen in deze cabine:

  • Forde de France (FDF) voor 38.000 miles
  • Pointe a Pitre (PTP) voor 38.000 miles
  • Saint-Denis (RUN) voor 49.750 miles

De prijzen zijn echter afhankelijk van je vertrekpunt, dus het is mogelijk om het voor minder miles te boeken. Vlieg je vanaf Amsterdam via Parijs naar Fort de France, dan kun je bijvoorbeeld al een ticket boeken voor 32.500 miles. Daar komt dan nog wel 216,94 euro aan toeslagen bij. Kom je net wat miles tekort, dan kun je wellicht wat Membership Rewards punten overschrijven van je American Express kaart.

De vluchten naar deze bestemmingen worden uitgevoerd door Air France. Er zijn vluchten beschikbaar die vertrekken vanaf Parijs Charles de Gaulle, maar ook Parijs Orly. De Business class cabine aan boord van de toestellen die ingezet worden naar deze bestemmingen is voorzien van relatief weinig stoelen, dus het kan lastig zijn om beschikbare data te vinden als je met meerdere personen wil vliegen.

Business Class Award - Flying Blue Promo Rewards Augustus 2022
Business Class Promo Reward naar FDF – Flying Blue Promo Rewards Augustus 2022

Voor 15.000 miles van & naar de Verenigde Staten

Naast de Business class bestemmingen kun je ook voor 15.000 miles vliegen naar bestemmingen in de Verenigde Staten. Houston is opgenomen in de Promo Rewards, maar er zijn ook reguliere award tickets beschikbaar naar andere bestemmingen. Zo kun je vliegen naar Boston, New York en Chicago voor 15.000 miles. Deze vluchten worden uitgevoerd door KLM. Voor sommige bestemmingen is het goedkoper om een segment met de trein toe te voegen naar Brussel of Antwerpen. Dit treinsegment wordt vanaf Schiphol uitgevoerd door Thalys.

KLM in de startblokken met meer zomerse bestemmingen

Afbeeldingen ©KLM/FlyingBlue/AirFrance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *