Nog geen American Express Card, schaf hem dan nu voordelig aan

Nog geen American Express Card, schaf hem dan nu voordelig aan

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je stelt je toekomstige reizen nu nog wel even uit vanwege het Coronavirus, maar als dat straks weer achter de rug is wil je toch weer een keer op pad. Een van de voordelen van de American Express Card is dat je reizen verzekerd zijn, zeker in deze tijden een prettige gedachten. American Express heeft nu dan ook een aantrekkelijk aanbod waarbij je de betaalkaard voordelig kan aanschaffen.

Voordelen

Natuurlijk zijn er meer voordelen van de American Express Card, het loont dus echt om de American Express Card nu voordelig aan te schaffen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het sparen van Membership Rewards. Met deze punten kun je op een later moment leuke dingen aanschaffen. Denk hierbij aan het omwisselen van je Membership Rewards naar Miles/Punten in een loyaliteitsprogramma.

American Express nog vaker geaccepteerdDat kan bijvoorbeeld naar dat van Flying Blue of het programma van British Airways. Hier kun je daarover meer uitleg vinden. En die Miles/Punten kun je weer gebruiken voor vliegtickets of hotel overnachtingen. Ook kun je ze bijvoorbeeld gebruiken voor het aanschaf van vouchers, dagjes uit, overnachtingen, of schenk ze aan een goed doel. Meer weten over wat je kunt doen met de Membership Rewards lees je hier.

Ook De Flying Blue varianten hebben vele voordelen. Je spaart namelijk bij elke uitgegeven euro Miles die je automatisch krijg bijgeschreven op je Flying Blue account. Ook krijg je ieder jaar een XP Bonus die het je gemakkelijker maakt om het level te behouden of op te klimmen.  Sign-up bonus van 20.000 Miles bij American Express Card verlengd

Betalen

Met de reguliere American Express Card kun je op veel plekken in Nederland of wereldwijd betalen. Zowel in fysieke winkels als ook online. Soms kun je in eerste instantie online niet betalen met American Express, maar wel met PayPal. Je American Express Card kun je vooraf koppelen aan PayPal, waardoor je dan in de meeste gevallen toch nog Membership Rewards kunt sparen met een kleine omweg.

Nog geen American Express Card, schaf hem dan nu voordelig aan
PayPal

De Flying Blue American Express heeft soortgelijke voordelen. Zo spaar je er Miles bij elke uitgaven. Deze worden bijgeschreven op je Flying Blue account. Daarnaast krijg je elk jaar een XP Bonus. Afhankelijk van de kaart (Silver, Gold, Platinum) is deze XP Bonus hoger. Benieuwd welke kaart het beste bij jou past, check dan zeker even dit artikel (let op, de acties waar in het artikel naar verwezen wordt zijn aangepast naar de huidige actie).

Schaf voordelig aan

American Express heeft nu twee acties. Een actie voor de reguliere American Express Card en eentje voor de Flying Blue American Express Card. Laten we starten met de reguliere kaart. Afhankelijk van de kaart loopt de korting verder op. Zo is de American Express Platinum Card nu aan te schaffen met 50% korting, wat je dus al €351 het eerst jaar scheelt. Deze kaart heeft vele mooie voordelen. Zo zit Schiphol Privium Plus (t.w.v. €235,-) inbegrepen in deze kaart. Verder zit er onder andere een uitgebreide reis- en annuleringsverzekering inbegrepen. En heb je onbeperkt toegang tot 1.200 lounges wereldwijd, zo ook de American Express Lounges.

Ook kun je gaan voor de American Express Gold card, die schaf je nu voordelig aan voor €99,- het eerste jaar. De eerste 6 maanden krijg je de kaart namelijk gratis, daarna kost het je €16,50 per maand. Bij deze kaart zitten ook uitgebreide verzekeringen, 2x gratis toegang tot een lounge en het sparen van Membership Rewards.Nog geen American Express Card, schaf hem dan nu voordelig aanDe Green card is nu het voordeligst aan te schaffen, namelijk het eerste jaar geheel gratis.

Flying Blue

Ook de Flying Blue American Express Cards zijn dus voordelig aan te schaffen. Bij de Flying Blue American Express Platinum Card krijg je nu ook het gehele jaar 50% korting, dat scheelt je €300,-. Deze kaart kan bijvoorbeeld interessant zijn als je bij het loyaliteitsprogramma van KLM de Platinum Status hebt. Je kunt in dat geval Platinum for 2 aanvragen.Nog geen American Express Card, schaf hem dan nu voordelig aanHierbij krijg iemand met geen of een lagere status dezelfde Platinum status. Tevens spaar ontvang je de 60XP bonus per jaar. Mooi meegenomen om zo je status bij te houden. Liever een voordeligere kaart, dan zijn er de Flying Blue Gold en Silver American Express Cards. Respectievelijk krijg je 50% korting op jaarbasis of het eerste jaar gratis. Bij de Gold variant spaar je 30XP en de Silver variant 15XP.

Tot slot

American Express heeft dus weer een mooie actie om hun betaalkaart aan te schaffen, die varieert van 50% korting of zelfs een jaar langs gratis gebruik maken van de betaalkaart. De Platinum varianten zijn nu wel erg interessant omdat er grote voordelen zijn, zoals bijvoorbeeld toegang tot 1.200 lounges wereldwijd, Privium op Schiphol of Platinum for 2. De Gold en Silver varianten zijn uiteraard een stuk voordeliger of zelfs gratis, maar de voordelen zijn anders. Voor welke American Express Card ga jij?

Nog geen American Express Card, schaf hem dan nu voordelig aan

Reacties

  1. Frank zegt

    Op Schiphol werd veel reclame gemaakt voor de Amex Platinum Card. En inderdaad; de kaart heeft mooie voordelen. Ik heb de kaart ook aangeschaft. Eén van de mooie voordelen is een Travel voucher ter waarde van €150,- per jaar. Besteed je op een Amex reservering voor hotel en/of vliegticket €500,- of meer kun je deze voucher gebruiken. Nu ontving ik bericht dat Amex Experience wordt verbeterd. Alle reserveringen vinden nu online plaats. Dat kan ik begrijpen in dit digitaal tijdperk. Maar de voucher wordt ook afgeschaft! Dit kun je toch geen verbetering noemen? Er wordt minimaal aandacht aan besteed. Dat begrijp ik wel. Maar om de voucher af te schaffen in tijden dat er veel aandacht wordt besteed aan marketing voor de kaart, en Corona tijden met minimale reserveringen vind ik dit ongepast…. Ik ga er van uit dat ik de informatie via de Amex app juist heb begrepen want een mailing heb ik hierover niet ontvangen. En is het juist dan hoop ik dat Amex de voorwaarden aan deze tijd aan gaat passen of een korting geeft op de jaarbijdrage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *