Lonely Planet Reisgidsen Tot 50% Korting2 min leestijd

lonely-planet

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Tot en met 30 september 2016 krijg je bij Lonely Planet tot 50% korting op de reisgidsen en alle andere artikelen.

Lonely Planet Tot 50 Korting

Lonely Planet heeft tal van producten, waaronder mooie en uitgebreide reisgidsen. Tot het einde van deze maand krijg je:

  • 50% korting op Ebooks met de code EBOOK50
  • 20% korting op alle andere artikelen met de code SUBSCRIBE20

Op deze website van Lonely Planet kun je alle bestemmingen vinden waar een ebook reisgids van is. In totaal worden er 264 reisgidsen aangeboden die je op dit moment met 50% korting kunt bestellen. Maak je gebruik van de 20% korting op alle andere artikelen, dan zullen de producten gratis verzonden worden als je 50 euro of meer besteed. De promotiecode kun je invoeren als je de producten in het winkelmandje hebt geplaatst.

Naast deze korting heeft het bedrijf ook een Buy More Save More deal. Deze is echter niet te combineren met de twee hiervoor genoemde promoties. Bij de Buy More Save More deal krijg je 10% korting bij een besteding, 20% korting bij 25 euro of meer en 30% bij 50 euro of meer. Dit bedrag geldt voor de gehele order. Deze promotie zal automatisch worden toegevoegd en er is geen promotiecode voor nodig.

Bestemmingtips & Oversap-sightseeing

Op InsideFlyer hebben we ook een aantal artikelen geschreven met bestemmingtips. Valentijn heeft in het verleden een aantal artikelen geschreven over wat je kunt zien en doen tijdens een lange overstap. De volgende artikelen kun je daarover lezen op InsideFlyer.nl:

Kijk ook vooral eens naar het Lifestyle: de ultieme surfervaring op Bali van onze nieuwe blogger Susan Poeder! In dit artikel kom je alles te weten over de ultieme ervaring op Bali met een aantal zeer handige tips!

Van welke promotie ga jij gebruik maken of heb je nog tips qua reisgidsen? Laat het hieronder of op het forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *