Tweede Nacht Gratis Logis Hotels

Tweede Nacht Gratis Logis Hotels

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Nog heel even dat lekkere zomergevoel vasthouden of ben je nog helemaal niet op vakantie geweest? Frankrijk, Italië of Zuid-Duitsland zijn de ideale bestemmingen voor een nazomervakantie. Ook hebben we een leuke aanbieding gespot bij Logis Hotels waar je de tweede nacht gratis krijgt. Deze aanbieding geldt alleen deze week nog!

 

Gastronomisch Nazomeren in Frankrijk

Wie denkt aan Frankrijk en bubbels, denkt meteen aan Champagne. Laat dat nou net dé plek zijn om in september te toeven. In deze maand worden namelijk de druiven geoogst en kun je met een beetje geluk met eigen ogen zien hoe Champagne gemaakt wordt. Let wel: door de slechte weersomstandigheden valt de oogst dit jaar heel erg tegen, dus informeer van te voren goed bij wijnboeren of tours wat de mogelijkheden zijn. Wil je echt klassiek dineren, proeven en overnachten? Hotel Auberge du Lac is een aanrader. Ze bieden kamers voor 85 euro per nacht.

Ook in Bretagne kun je je zomer nog heel even verlengen. De mensen in deze regio zijn enorm open en erg trots op hun eigen land. Misschien op Bretagne zelf nog wel meer! Hou je van gezelligheid dan is de Golfe de Morbihan aan de zuidkust ideaal. Wel een beetje toeristisch. Hou je van ruwe natuur, dan vind je de noordkust geweldig met zijn wilde, rotsachtige omgeving. De Bretonse menukaart bestaat veelal uit visgerechten en het wordt dan vaak gedronken met lokale cider, meestal gemaakt van appes. Wil je even helemaal weg zijn? Hôtel Spa la Butte in Plouider (helemaal in het westen van Frankrijk) heeft kamers vanaf 90 euro, maar biedt ook promotiekortingen aan zodat je nog maar 66 euro betaalt.

 

Tweede Nacht Gratis Logis Hotel
Hôtel Spa la Butte

 

Of wat dacht je van dit kleine kasteeltje: Manoir de Kerhuel, vlakbij Quimper. Misschien nog wel de grootste favoriet uit de lijst. De kamers hebben iets huiselijks en het restaurant biedt lokale gerechten van hoge kwaliteit. Het prijskaartje past er dan ook wel bij: 198 euro per nacht, maar dan heb je ook wat! Het past heel erg bij de middeleeuwse straatjes van het centrum van Quimper. Vooral in juli heb je het gevoel dat daar te tijd is teruggedraaid wanneer het Festival de Cornouaille wordt gehouden. Een cultureel en kunstzinnig festival van folklore, gemixt met deze tijd.

 

Tweede Nacht Gratis Logis Hotels
Hotel Manoir de Kehuel

 

Naast Frankrijk hebben we ook andere aanbiedingen gespot bij Logis Hotels zoals in Italië en Duitsland. Wat is jouw favoriete nazomerbestemming?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *