KLM voorziet weer een Boeing 777-300ER van nieuwe cabines2 min leestijd

KLM champagne aan boord voor World Business class B777-300ER

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM installeert aan boord van haar Boeing 777-300ER toestellen de nieuwe World Business Class en Premium Comfort cabines. Er vliegen nu zeven toestellen van dit type met de nieuwe cabines aan boord. Het achtste toestel krijgt momenteel op Amsterdam Airport Schiphol ook de nieuwe cabines aan boord.

KLM voorziet Boeing 777-300ER van nieuwe cabines

De Boeing 777-300ER toestellen in de vloot van KLM krijgen een nieuwe World Business Class aan boord. In deze cabine staan de stoelen in een 1-2-1 opstelling in plaats van een 2-2-2 opstelling. Tevens zijn deze stoelen voorzien van een deur voor extra privacy gedurende de vlucht. In de nieuwe opstelling is er plaats voor 35 passagiers in deze cabine.

KLM Nieuwe Cabines World Business Class Premium Comfort B777-300ER

De toestellen krijgen ook de nieuwe Premium Comfort cabine aan boord. Dit is de Premium Economy cabine bij KLM. Passagiers in deze cabine hebben meer comfort ten opzichte van passagiers in Economy Class.

De stoelen in de Premium Comfort cabine zijn verder naar achteren verstelbaar en zijn ook een stuk ruimer. Tevens is er een voetensteun aanwezig. Passagiers die in deze cabine reizen kunnen ook kiezen uit een grotere drankselectie en krijgen een amenity kit. Ook is er een luxer menu beschikbaar dan in Economy Class.

Een review van een vlucht in deze nieuwe cabine kun je hier lezen op InsideFlyer.

Zeven KLM B777-300ER toestellen omgebouwd

Het zevende toestel waar passagiers de nieuwe cabines aan boord kunnen vinden is de PH-BVK. Dit toestel heeft de afgelopen dagen vluchten uitgevoerd naar Bangkok, Singapore, Denpasar. Voor vandaag staat het toestel ingepland voor de KLM vlucht van Amsterdam Airport Schiphol naar Sao Paolo.

Naast dit toestel zijn ook deze toestellen voorzien van de nieuwe World Business Class en Premium Comfort cabines:

Op dit moment staat het toestel met registratie PH-BVG op Amsterdam Airport Schiphol om omgebouwd te worden. Daarna zijn de acht andere Boeing 777-300ER toestellen aan de beurt.

Na de Boeing 777-300ER toestellen worden de kleinere Boeing 777-200ER toestellen voorzien van de nieuwe cabines. De Airbus A330 toestellen krijgen deze nieuwe cabines niet aan boord. In dit type toestel zal dus geen Premium Economy product beschikbaar komen.

Dit is ‘m: De nieuwe KLM Premium Comfort

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *