InsideFlyer Advent Calendar #10: win twee retourtickets naar IJsland2 min leestijd

InsideFlyer Advent Calendar #11: win een BAGTAG Flex

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is inmiddels alweer vrijdag 10 december en kerst komt steeds dichterbij. Maar wat zit er achter deurtje 10 van de InsideFlyer Advent Calendar? Deze keer weer een vette prijs van Play. Je maakt namelijk kans op twee retourtickets naar Reykjavik. Heb jij ook zo’n zin in een mooie trip naar IJsland?

InsideFlyer Advent Calendar

Traditiegetrouw maak je als trouwe InsideFlyer lezer weer kans op leuke prijzen tijdens de Advent Calendar periode. Vanaf de eerste dag van december 2021 tellen we weer af naar kerst. Dat betekent dat je elke dag kans maakt op leuke prijzen. Eerder gaven we al prijzen weg van Bagtag, een Park, Sleep & Fly pakket en loungetoegang voor twee personen. Heb jij al meegedaan?

Met Play naar IJsland

De prijs van vandaag wordt mede mogelijk gemaakt door Play. Deze nieuwe IJslandse airline verbindt het eiland met diverse Europese steden, waaronder Amsterdam. De airline vliegt met Airbus A320 en A321 toestellen. Laatstgenoemde beschikt over 192 zitplaatsen in Economy. De maatschappij is van plan om de vloot de komende jaren verder uit te breiden.

Achter het tiende deurtje van de InsideFlyer Adventskalender zitten twee retourtickets naar IJsland, die we in samenwerking met Play weggeven. Een mooie prijs dus! Misschien bekijk jij straks wel het Noorderlicht vanuit IJsland!

Bekijk jij straks het Noorderlicht in IJsland? (Bron foto: Play)
Bekijk jij straks het Noorderlicht in IJsland? (Bron foto: Play)

Hoe doe ik mee?

Deelname is heel simpel. Volg deze link of klik op onderstaande button en kies voor ‘Day 10’. Daarna kom je op de registratiepagina. Hier voer je het land waar je woont in en je e-mailadres. Na voltooiing van het formulier doe je mee met de giveaway!

Het is mogelijk om je kansen op de prijs te verhogen. Na deelname krijg je een unieke link die je aan je vrienden en familie kunt sturen. Als zij jouw link gebruiken krijg je tot drie extra kansen om te winnen.

InsideFlyer Advent Calendar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *