Insidedeals – Voor minder dan €600,- in Lufthansa Premium Economy naar India

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In deze editie van InsideDeals een interessante deal in Premium Economy. Ditmaal met Lufthansa, een Star Alliance partner, naar India.  Je kunt voor minder dan €600,- al naar bestemmingen in India vliegen. In deze editie van InsideDeals zetten we enkele voorbeelden op een rijtje. Inclusief hoe je deze kunt boeken.

Coronacrisis

Het blijft natuurlijk lastig om een besluit te maken voor in de toekomst, om wel of niet te vliegen. Dit in verband met de Coronacrisis. Landen zijn op allerlei manieren aan het bedenken om reizen in de toekomst weer mogelijk te maken. Zo bepaalden verschillende Europese landen, zoals Italië, dat landen hun grenzen beetje bij beetje steeds verder zullen openen. De verwachting is dat dit ook in andere landen zal gebeuren. Voor deze versie van InsideDeals hebben we gekeken voor vluchten vanaf oktober 2020.

India

Wat maakt India nu een interessante bestemming om heen te gaan? India kent verschillende culturen, een goede keuken en prachtige historische bezienswaardigheden. Daarnaast heeft India ook mooie natuur om bijvoorbeeld te wandelen of juist te relaxen aan het strand. Eerder op InsideFlyer schreven we bijvoorbeeld al over de steden Mumbai en Delhi, of de omgeving van Mumbai. Plekken die een bezoek zeker waard zijn. Ook het zuiden van het land kent mooie bestemmingen, zoals Bangalore of Kochi.

Delhi

De eerste voordelige bestemming om in Premium Economy heen te vliegen met Lufthansa is Delhi. Deze stad is in het noorden gelegen en heeft een interessante geschiedenis. Ook kun je vanuit hier gemakkelijk naar Agra reizen waar de wereldberoemde Taj Mahal te vinden is. Vanuit Amsterdam vlieg je in economy naar München of Frankfurt. Vanuit daar vlieg je in de in de A350 of Boeing 747 met Lufthansa naar Delhi (DEL). Vluchten zijn te boeken vanaf zo’n €565,- en hier te vinden via Google Flights. De vlucht is onder andere te boeken bij CheapTickets. Let op: het eerste deel (Amsterdam – Duitsland) is in de Economy cabine. Premium Economy vlieg je vanaf Duitsland naar Delhi.

Insidedeals – Voor minder dan €600,- in Premium Economy naar India
A350 van Lufthansa
Foto: Lufthansa

Mumbai

Een andere interessante en voordelige bestemming in Premium Economy met Lufhansa is Mumbai. Deze enorme stad met zo’n 12 miljoen inwoners heeft een mooie oude koloniale binnenstad, maar ook het heerlijke strand en fantastische natuur. Vanuit Amsterdam vlieg je ook hier via Frankfurt of München naar India. In dit geval naar Mumbai (BOM). Ook hier is de keuze uit de Boeing 747 of de Airbus A350, afhankelijk van je via stopover; München of Frankfurt.

Insidedeals – Voor minder dan €600,- in Premium Economy naar India
Premium Economy in Boeing 747 van Lufthansa Foto: Lufthansa

Tarieven liggen zo rond de €570,-. Waarbij ook het eerste Europese gedeelte in Economy is en de vlucht vanuit Duitsland naar India in Premium Economy is. De vlucht is ook via Google Flights te vinden. Boeken doe je ook hier via onder andere CheapTickets.

Bangalore

Ook Bangalore is een interessante bestemming om heen te reizen. Helaas iets duurder dan €600,-, maar nog steeds een mooie prijs om in Premium Economy heen te reizen. Vertrek vanuit Amsterdam via München of Frankfurt naar Bangalore kost je zo’n €635,-. Langste deel van de vlucht vlieg je met een Boeing 747. Vluchten kun je hier via Google Flights vinden. Boeken doe je ook hier bij bijvoorbeeld CheapTickets. Deze Lufthansa Premium Economy vluchten zijn nu boekbaar voor de periode juni t/m maart 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *