ALL Accor verlengt status tot 20213 min leestijd

All Accor verlengt status tot 2021

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Door de Coronacrisis worden veel reizen uitgesteld of zelfs geannuleerd. Hierdoor is het heel lastig geworden om een elite status bij een loyaliteitsprogramma te kunnen behouden. Zelfs voor de meest frequente reizigers. Eerder gaf ALL Accor al aan dat men de helft minder statuspunten of nachten hoefde te behalen om de status te behalen. Om reizigers nog meer tegemoet te komen versoepelt All Accor enkele voorwaarden. Zo verlengt ALL Accor je status nu tijdelijk tot eind 2021.

Flexibiliteit

AccorHotels heeft het wereldwijde annuleringsbeleid aangepast. Dat betekent dat reizigers die een niet wijzigbare boeking hebben deze alsnog kosteloos mogen annuleren of wijzigen. Bij annulering wordt er een voucher uitgereikt. Voor reizigers die een wijzigbaar tarief hebben geboekt geldt de mogelijkheid om te annuleren tot de dag van aankomst. 

All Accor

Het loyaliteitsprogramma van AccorHotels, All Accor, voert ook enkele extra versoepelingen door. Het programma wil dat loyale reizigers hun privileges kunnen blijven gebruiken, vooral wanneer de Coronacrisis voorbij is. Om te voorkomen dat de status en punten van reizigers vervalt zijn er enkele maatregelen genomen. 

 • Statusverleninging: de status die je in 2019 bij All Accor hebt verdiend zal worden verlengd tot en met 31 december 2021. Gedurende 2021 kun je dus van je huidige status blijven genieten. 
 • Rewards Punten: om te voorkomen dat Rewards punten verlopen zal de vervaldatum een verlening krijgen tot 15 december 2020.
 • Roll-over Status nachten en punten: All Status nachten en punten verdiend tussen 1 juli en 31 december 2020 krijgen een roll-over naar 2021. Zo kun je in 2021 sneller een nieuwe status behalen of behouden.
 • Suite Night Upgrades: voor Platinum en Diamond leden zullen all ongebruikte Suite Night Upgrades 12 maanden langer geldig blijven. 

Points On A Mission

AccorHotels zegt het onderzoek naar een vaccin voor het Coronavirus een warm hart toe te dragen. Daarom is er nu een actie waarbij je jouw Rewards punten kunt doneren voor onderzoek van het Pasteur-instituut. Het loyaliteitsprogramma zal vervolgens de inleg verdubbelen. 

Voorzorgsmaatregelen

Het is natuurlijk fijn dat ALL Accor je status verlengt tot en met 2021. Maar wellicht wil je binnenkort ook weer reizen. Stel je verblijft in een van de ALL Accor hotels, dan is het natuurlijk wel prettig te weten dat ze er alles aan doen om het schoon te houden. Natuurlijk kun je nog niet overal verblijven, maar zodra dat weer gaat moet er aan strenge eisen worden voldaan. ALL Accor heeft daarom een ‘ALLSAFE Cleanliness & Prevention Label’ in het leven geroepen. ALL Accor verlengt status tot 2021Hieronder vallen strenge regels binnen de horeca, aldus ALL Accor. Het ALLSAFE label is in samenwerking met Bureau Veritas bedacht. Dit label bevat de volgende regels:

 • Gasten krijgen handgel, doekjes en maskers.
 • Als je vanaf juli in een van de hotels verblijft, en je vermoed dat je besmet bent. Dan kun je contact opnemen via ALL Accor met een dokter.
 • Extra schoonmaak in ruimtes waar veel mensen passeren. Hier komen ook dispensers voor handgel te staan.
 • Extra maatregelen bij het schoonmaken van kamers.
 • Social distancing in gemeenschappelijke ruimtes.
 • Vernieuwde regels met betrekking tot eten en drinken.
 • Gratis roomservice wanneer het hotelrestaurant gesloten is.
 • Contactloos inchecken, uitchecken en betalingen verrichten, wanneer mogelijk.
 • Werknemers krijgen speciale trainingen om aan de nieuwe standaard te voldoen.

Voorheen moest een hotel natuurlijk al aan hoge eisen voldoen wat betreft hygiëne, maar in de huidige Coronatijd zijn deze regels dus verder aanscherpt. Zeker zolang er nog geen vaccin is, hotels weer open willen en mensen weer willen en misschien wel moeten reizen zijn extra voorzorgsmaatregelen dus belangrijk.

ALL Accor verlengt status tot 2021

Bron & Beeldmateriaal: ALL Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *