InsideDeals – Vlieg voordelig Business Class vanuit Amsterdam

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Wanneer kunnen we weer op reis? Dat is misschien wel de meest actuele vraag bij de lezers van InsideFlyer. De vraag is momenteel misschien zelfs een retorische. Want niemand weet precies wanneer ook de luchtvaart weer terug naar ‘normaal’ kan. Inchecken op Schiphol en business class naar bijvoorbeeld Delhi, het lijkt allemaal ver weg. Plannen maken staat natuurlijk altijd vrij. En nu is juist een goede tijd. De business class tarieven zijn namelijk laag en er is veel beschikbaarheid. De voorwaarden zijn ook nog eens gunstig. Wat wil je nog meer? In deze editie van InsideDeals een aantal interessante business class tarieven vanuit onze nationale luchthaven in Amsterdam.

Lufthansa en SWISS

Ook de Duitse nationale airline Lufthansa wordt hard geraakt door de crisis. Er zijn inmiddels al diverse toestellen met vervroegd pensioen gestuurd. Ook moest heel wat personeel het veld ruimen. Toch probeert Lufthansa en dochteronderneming Swiss reizigers over te halen met aantrekkelijke tarieven. Deze keer stunt de Duitse carrier met business class tickets met vertrek vanuit Schiphol. Er zijn heel wat bestemmingen beschikbaar. Je hebt wel altijd een overstap in Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland, denk daarbij aan Frankfurt, München, Wenen of Zürich. 

Een van de gunstige tarieven is naar Delhi in India. Normaliter tel je voor zo’n lange business class vlucht flink wat geld neer. Met reisdata in september vlieg je al vanaf zo’n € 1.150 voor een retourticket (wanneer je voor twee personen boekt). Je vliegt dan met SWISS in de Airbus A330. Link naar Google Flights.

Benieuwd naar de ervaringen van de InsideFlyer bloggers met New Delhi? Lees dan dit artikel.

Een ander gunstig tarief is naar Tel Aviv, tevens uitgevoerd door SWISS en El Al in o.a. de Airbus A330. Je hebt dan een overstap in bijv. Zürich. Voor twee personen betaal je € 1.024 voor een retour. Dat is dus iets meer dan € 500 per persoon. Hierbij is een stuk handbagage en twee stuks ruimbagage per passagier inbegrepen. Link naar Google Flights.

De huidige tarieven zijn beschikbaar tot uiterlijk 7 april 2021. Maar de daadwerkelijke beschikbaarheid is natuurlijk afhankelijk van het aantal verkochte vliegtickets. De mogelijke reisdata liggen tussen 1 mei en 16 december 2021. Alhoewel er grote kans is dat je goedkope tarieven vindt na die datum. Meer info over tarieven en bestemmingen lees je op deze pagina.

Kenya Airways

Een andere interessante fare vertrekt vanuit Rome. Je vliegt dan naar onder meer Nairobi, Dar Es Salaam en Entebbe in bijvoorbeeld de Boeing 787 Dreamliner van Kenya Airways. Business class tarieven beginnen rond de € 1.170 voor een retour per persoon. Daar komt natuurlijk nog wel een vlucht naar Rome bij. Link naar Google Flights.

Benieuwd naar de ervaringen van de InsideFlyer bloggers met Nairobi? Lees dan dit artikel.

TAP Air Portugal

Nog een leuke deal in business class, maar dan naar het Canadese Montreal is te vinden met TAP. De Portugese airline vliegt met de Airbus A321neo op long haul. Maar het is natuurlijk mogelijk dat er een ander toestel wordt ingezet. Je vliegt bijvoorbeeld in augustus-september voor iets meer dan € 1.100 per persoon in business class van Amsterdam naar Montreal. Je hebt dan een korte overstap in Lissabon. Link naar Google Flights.

Benieuwd naar de ervaringen van de InsideFlyer bloggers met Canada? Lees dan dit artikel.

Ticketvoorwaarden en Reisrestricties

Op het moment van schrijven van deze InsideDeals met business class tarieven vanuit Amsterdam zijn de ticketvoorwaarden zeer gunstig. Zo kun je vaak nog tot kort voor vertrek wijzigen of zelfs annuleren zonder extra kosten. Check wel altijd de voorwaarden voordat je gaat boeken, deze kunnen namelijk zonder aankondiging wijzigen.

Het is erg belangrijk om voor het boeken én voor vertrek op de hoogte te zijn van eventuele reisrestricties of aanvullende regels en formaliteiten als gevolg van de Coronapandemie. De meest actuele informatie is te lezen op de websites van de respectievelijke overheden (land van vertrek en bestemming) en de Nederlandse Rijksoverheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *