InsideDeals – Vanaf €1230,- in Business Class vanuit Ierland naar Canada of VS met o.a. KLM & Air France

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Januari is doorgaans de tijd van het jaar waarin veel reizen geboekt worden voor later in het jaar. Met het oog op vliegtickets, zijn er zeker een aantal interessant geprijsde bestemmingen te vinden. Zo kun je erg voordelig in Business Class met onder andere KLM vanuit Ierland naar de VS of Canada vliegen. Voor minder dan €1500,- reis je al retour.

Zonder zorgen

Kunnen we in 2021 meer reizen dan in 2020? Dat blijft natuurlijk de grote vraag. De vooruitzichten zijn gelukkig rooskleuriger dan het huidige moment. De eerste vaccinaties zijn gezet en moeten voor een bescherming tegen het coronavirus zorgen. Wellicht blijft de twijfel groot of je er goed aan doet om voor later in het jaar al een reis te boeken. Of dat je tegen die tijd wel kunt reizen. Veel reisorganisaties komen daarin tegemoet door de voorwaarden van een reis zeer flexibel aan te bieden. Ook bij KLM en Air France zijn die voorwaarden nu erg flexibel.

Het kan namelijk voorkomen dat er een reden is dat je alsnog niet op de geplande dag en tijd wilt reizen. Bijvoorbeeld vanwege een negatief reisadvies, een corona-uitbraak of een positieve PCR-testuitslag. Hoe dan ook, wat de reden ook is, je kunt je reis dan alsnog kosteloos annuleren of omboeken. Wil je geheel afzien van de reis, dan kun je een reisvoucher aanvragen. De reisvoucher is restitueerbaar en je kunt dus ook je geld van je ticket terugkrijgen.

Wil je liever omboeken, dat kan ook. Echter moet je wel rekening houden met een eventueel duurder ticket. Dit zal je dan wel bij moeten betalen.

Voor meer informatie over de huidige boekingsvoorwaarden van KLM, lees je deze informatie. Wil je meer informatie over de boekingsvoorwaarden bij Air France, bekijk ze dan hier.

Vertrek vanuit Ierland

Voor deze InsideDeals naar Canada of de Verenigde Staten, start je reis in Ierland. Ben je woonachtig in Nederland, dan zul je dus eerst naar Ierland moeten afreizen. Dat kan met verschillende maatschappijen.  Zo kun je vanuit Eindhoven met Ryanair voor ongeveer €50,- retour. Vanuit Amsterdam starten de prijzen bij bijvoorbeeld Aer Lingus of KLM voor respectievelijk €138,- of €103,-. Deze prijs moet je dus, evenals een mogelijke overnachting in Cork of Dublin, bij de reissom bijrekenen. In dit voorbeeld wordt dus alleen uitgegaan van het ticketprijs voor een ticket in Business Class tussen Ierland en de VS of Canada met KLM en/of Air France.

Business Class met onder andere KLM

Prijzen zijn al vrij laag in de periode april (+/- €1.600,-) en eind mei dalen de prijzen naar ongeveer €1.300,- voor een retour in Business Class met onder andere KLM naar de VS of Canada. Daarbij start je reis in de Ierse hoofdstad Dublin (DUB) of de stad Cork (ORK). Hieronder een aantal voorbeelden van voordelige bestemmingen waar je heen kunt reizen in Business Class.

Verenigde Staten

Voor al de voorbeelden is de reisperiode verschillend en zichtbaar op de afbeelding van een voorbeeldboekingen. De beschikbaarheid is echter groter en gaat tot en met het eind van het jaar. Vluchten kunnen onder andere geboekt worden via KLM of Air France.

  • Bestemming Los Angeles. Vanuit Dublin vlieg je in de Europese Business Class van KLM (EBC) naar Amsterdam. Hier heb je een overstap die kan variëren van iets meer dan een uur tot bijvoorbeeld zo’n 3 uur. Hierna vlieg je (vooralsnog) in de Boeing 777 van KLM in iets meer dan 11 uur naar Los Angels. De long haul vlucht is net als op de heenweg in de World Business Class van KLM. Je reis duurt dan ongeveer 10 uur naar Amsterdam, waarna je een overstap hebt en verder reist naar Dublin. Dit ticket in Business Class met KLM naar Los Angeles in de VS is te vinden voor een prijs startend bij €1280,-. De vlucht levert je 102XP op.
InsideDeals - Voordelig Business Class van Ierland naar Canada of VS met o.a. KLM & Air France
Vanuit Dublin via Amsterdam met KLM in Business Class naar Los Angeles
  • Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld twee verschillende bestemmingen te kiezen. Bijvoorbeeld de heenvlucht naar Detroit en terugvlucht vanaf Chicago. Je vliegt dan bijvoorbeeld met Air France en Delta in Business Class. De reis kost je ongeveer €1.230,- voor een retourticket vanuit Dublin naar dit gedeelte van de VS en levert je 75XP op.InsideDeals - Voordelig Business Class van Ierland naar Canada of VS met o.a. KLM & Air France
  • Een andere mogelijkheid is bijvoorbeeld een heenvlucht vanuit Dublin naar Miami via Amsterdam en Atlanta. Hierbij is de long haul vlucht met KLM in WBC. Prijzen voor deze reis vanuit Ierland naar de VS met KLM en Delta in Business Class starten rond de €1.285,- en leveren je 102XP op.InsideDeals - Voordelig Business Class van Ierland naar Canada of VS met o.a. KLM & Air France

Er zijn tal van andere opties, waarbij je nog een extra overstap kunt inbouwen. Bijvoorbeeld Dublin – Parijs – Amsterdam – San Francisco (66XP) of Dublin – Amsterdam – Parijs – Houston (66XP).

Canada

De vanaf prijzen in Business Class met Air France, KLM, Delta of Westjet naar Canada liggen iets hoger dan de prijzen naar de VS. Toch zijn de prijzen nog vrij laag en zeker interessant voor een vlucht hierheen. Let er echter op dat vluchten uitgevoerd door Westjet geen Business Class zijn, maar wel zo aangeboden worden op de website. Officeel krijg je hier dus uiteindelijk het aantal XP voor gebaseerd op een Premium Economy vlucht (wellicht helpt een telefoontje naar KLM).

  • Bestemming Vancouver en Calgary. Een mooie reis door Canada is natuurlijk altijd mooi. Bijvoorbeeld met de camper door de Rocky Mountains of walvissen kijken bij Vancouver. Voor bijvoorbeeld €1.369,- kun je retour reizen naar Vancouver en Calgary. Deze trip kan je 90XP opleveren. Echter is ook hier nog een extra overstap in te bouwen wat je meer XP oplevert.

InsideDeals - Voordelig Business Class van Ierland naar Canada of VS met o.a. KLM & Air France

  • En andere mogelijkheid is heen te reizen naar Victoria en terug te reizen vanuit Vancouver. Met een beetje knutselen kun je ongeveer €113XP opleveren tegen een prijs van €1.405,-.

Zowel voor in de zomer, herfst al winter zijn de vliegtickets in Business Class vanuit Ierland naar de VS of Canada aantrekkelijk geprijsd. Vlieg je op de long haul vlucht met KLM in Business Class naar de VS of Canada dan kun je genieten van het World Business Class product. Naast een goede maaltijd is het altijd leuk om aan het eind van de vlucht een van de KLM Huisjes te ontvangen.

Liever een andere voordelige bestemming, dan kun je ook naar Dubai vliegen vanuit Helsinki. Prijzen voor deze bestemming vanuit Helsinki starten bij de €895,-. Meer informatie over deze route kun je in dit InsideDeals artikel lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *