InsideDeals – Voor €895 in Business Class met KLM naar Dubai4 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De start van een nieuw jaar is vaak ook de start van het boeken van nieuwe reizen voor in dat jaar. Het mag duidelijk zijn dat in het eerste kwartaal weinig gereisd zal worden voor een ontspannen vakantie in verband met de voortdurende coronapandemie. Maar laten we met zijn allen hopen dat na het eerste kwartaal we rustig aan weer op reis kunnen en de wereld mogen ontdekken. Er zijn verschillende interessante tickets op dit moment te boeken. Waaronder een ticket in World Business Class met KLM naar Dubai.

Business Class met KLM

Op dit moment kun je voor minder dan €1.000,- naar Dubai. Daarbij is het van belang wel te weten dat je reis start in Helsinki. Vanuit bijvoorbeeld Amsterdam, Brussel of Düsseldorf kun je eenvoudig reizen naar Helsinki. Vanuit Amsterdam vlieg je met Finnair of KLM respectievelijk voor €135,- of €148,- retour naar de Finse hoofdstad. Met Lufthansa heb je een overstap in bijvoorbeeld München en ben je ook ongeveer €150,- kwijt.

InsideDeal – Voor €850 in World Business Class met KLM naar Dubai
Je vlucht naar Helsinki vanuit Amsterdam met KLM

Vanuit Helsinki reis je met KLM via Amsterdam naar Dubai. Ook kun je reizen vanuit Helsinki via Parijs via Dubai. Boek je nu voor bijvoorbeeld in mei, juni of juli dan is de kans groot dat er gevlogen wordt met de Boeing 777 op het stuk Amsterdam – Dubai / Parijs – Dubai. Dit is zowel bij Air France als KLM. Uiteraard kan dit veranderen. Op de Europese gedeeltes wordt een ander Business Classproduct geleverd dan op het gedeelte Amsterdam – Dubai.

Wil je weten hoe de World Business Class in de Boeing 777 van KLM eruitziet? Check dan dit artikel.

Vluchten vanuit Helsinki naar Dubai starten rond de €895,- (exclusief €10,- boekingstoeslag) en zijn onder andere te vinden via de website van KLM. De vluchten zijn tot en met september beschikbaar.

Meer XP

Vluchten zijn standaard te vinden met een enkele overstap in Parijs of Amsterdam.InsideDeal – Voor €850 in World Business Class met KLM naar Dubai

Echter kun je een dubbele overstap kiezen of inbouwen, wat vaak maar iets duurder is. Bijvoorbeeld als je vanuit Helsinki via Amsterdam naar Parijs vliegt en vanuit daar doorvliegt naar Dubai. De route levert je enkele reis 54XP op. InsideDeal – Voor €850 in World Business Class met KLM naar DubaiBoek je de vlucht met één overstap, dan heb je 15XP minder en spaar je op een enkele reis dus 39XP. Optimaal kun je dus 108XP sparen voor ongeveer €940,-. Op deze website van Flying Blue kun je gemakkelijk zien hoeveel XP je spaart op een bepaalde route. Met de Business Class deal van KLM naar Dubai kom je dus weer wat verder met het sparen van je status bij Flying Blue. Ga je dit jaar voor Silver, Gold of misschien wel Platinum?

Reizen

Het wordt op dit moment afgeraden te reizen naar het buitenland. Het is dan ook vrijwel onmogelijk om bijvoorbeeld via Helsinki of Parijs naar Dubai af te reizen. Het is dan ook van belang je goed in te lezen op de geldende regels. Deze reis zou dus ook prima geboekt kunnen worden voor in de zomer periode (maart – september). Ook voor Dubai moet je aan verschillende vereisten voldoen. Op de website Visit Dubai staat de laatste informatie met betrekking tot deze regels, ook in het Nederlands. De regels in Finland kun je hier vinden en van Frankrijk hier.

Tripintroductie: Azië - Thailand, Cambodja, Singapore & Bali
Bezoekje aan Dubai

Gunstige boekingsvoorwaarden

Op dit moment hebben onder andere KLM & Air France gunstige boekingsvoorwaarden. Het kan namelijk voorkomen dat er een reden is dat je alsnog niet op de geplande dag en tijd wilt reizen. Bijvoorbeeld vanwege een negatief reisadvies, een corona-uitbraak of een positieve PCR-testuitslag. Hoe dan ook, wat de reden ook is, je kunt je reis dan alsnog kosteloos annuleren of omboeken. Wil je geheel afzien van de reis, dan kun je een reisvoucher aanvragen. De reisvoucher is restitueerbaar en je kunt dus ook je geld van je ticket terugkrijgen.

Wil je liever omboeken, dat kan ook. Echter moet je wel rekening houden met een eventueel duurder ticket. Dit zal je dan wel bij moeten betalen.

Voor meer informatie over de huidige boekingsvoorwaarden van KLM, lees je deze informatie. Wil je meer informatie over de boekingsvoorwaarden bij Air France, bekijk ze dan hier.

Reacties

  1. Van Gooiland zegt

    In de zomer naar Dubai? Alleen een gestoorde gek wil z’n hersenen aan de kook brengen bij temperaturen van boven de 45°C.

    • Christian zegt

      Ik weet uit ervaring dat het daar inderdaad erg warm kan worden in de zomer! Luxe hotels zijn daarentegen wel goedkoop in die periode, maar daar is dan ook een reden voor ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *