InsideDeals – Spotgoedkoop naar New York

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is een gigantische stad, er is ontzettend veel te beleven en altijd iets te doen. New York! Deze stad is onder andere bekend van verschillende tv programma’s, Times Square, Empire State, Central Park en natuurlijk het tragische 9/11. Vanuit onder andere Nederland kun je rechtstreeks vliegen op New York, maar ook met een overstap is New York prima te bereiken. In deze InsideDeals laten we je spotgoedkoop ticket naar New York zien.

New York

Er is dus veel te beleven in New York. Voor een korte citytrip is het wellicht te kort, maar ook daarvoor ben je op InsideFlyer op het goede adres. Blogger Tamara schreef onlangs deze New York Guide. Deze Guide staat vol met tips voor een trip naar deze bruisende stad. Of wat dacht je van deze hotspots om te snacken of een super vette helikoptervlucht in deze megastad?!

Dus, de deal

Maar er zijn momenteel dus super goedkope tickets naar de andere kant van de oceaan te vinden. Onder andere New York is spotgoedkoop. Vliegen kan met onder andere een van de SkyTeammembers. Zelf heb ik gekeken naar vertrek vanuit Brussel, Antwerpen, Amsterdam en Düsseldorf. Vanuit alle steden starten de tarieven zo rond de €270,-. Je kunt verschillende overstappen inbouwen waardoor je mooi wat XP of Miles kunt sparen. Dit is weer interessant voor de InsideFlyer Premium Membership in combinatie met de XP Run van Flying Blue. Hierbij moet je in 90 dagen 90 XP bij elkaar vliegen. Daarnaast kun je met verschillende maatschappijen vliegen in verschillende toestellen, namelijk:

Deze diashow vereist JavaScript.

 Vanuit Amsterdam

Vliegen kun je dus vanuit verschillende steden naar New York. Vanuit Schiphol Amsterdam Airport liggen de tarieven ongeveer rond de €320,-. Soms zijn vluchten rechtstreeks voordeliger, soms met overstap. Ook is het afhankelijk van de dag en tijd of het met KLM of met Delta voordeliger is.

Deze diashow vereist JavaScript.

Vanuit Brussel of Antwerpen

Woon je dicht bij de Belgische grens, dan kan het nog wel eens lonen om even een ritje naar Antwerpen of Brussel te maken. Bijvoorbeeld met de trein, scheelt je weer parkeerkosten. In dit artikel lees je meer over de goede verbinding tussen Nederland en België.

Wat betreft de voordelige tickets. Vanuit Antwerpen zijn verschillende mogelijkheden, zelfs met twee overstappen waardoor je zo’n 35XP bij elkaar kunt sparen. Wel even goed zoeken, maar ze zijn er.

Deze diashow vereist JavaScript.

Vanuit Brussel is het ook mogelijk om rechtstreeks met Delta te vliegen, of via Parijs.InsideDeals – Spotgoedkoop naar New York

Vanuit Duitsland

Wie liever vliegt vanuit Duitsland, bijvoorbeeld Düsseldorf omdat het en voordeliger is en dichterbij is, zijn er ook interessante mogelijkheden. Echter zijn deze wel wat duurder dan bijvoorbeeld vanuit België of Amsterdam. Echter kan het parkeren van je auto vaak voordeliger zijn in Duitsland.

InsideDeals – Spotgoedkoop naar New York

Hopelijk zit er een interessante deal voor je tussen. De beschikbaarheid is erg ruim. Juli is duurder, maar augustus laat zeker ook weer tickets zien die spotgoedkoop zijn. Ga je naar New York, dan ga je naar de Verenigde Staten. Zorg dat je vooraf een ESTA aanvraagt als je deze nog niet hebt. Meer daarover kun je hier en hier teruglezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *