2.000 bonus punten per verblijf bij Marriott Bonvoy

Nieuwe leden Marriott Bonvoy krijgen nacht cadeau

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf 17 maart 2020 ontvang je 2.000 bonus punten bij Marriott Bonvoy. Deze punten ontvang je per verblijf bij de internationale hotelketen. De promotie is geldig bij meer dan 7.200 hotels en resorts wereldwijd. De volledige voorwaarden van deze Elevated Earning promotie kun je op de registratiepagina vinden.

Tot en met 25 maart 2020 kun je ook Marriott Bonvoy punten kopen met 50% korting. Meer informatie daarover kun je hier vinden.

2.000 Marriott Bonvoy punten per verblijf – Elevated Earning 2020

Het is noodzakelijk om je te registreren voor deze promotie via deze link. Dit kun je doen tot 31 mei 2020. De 2.000 bonus punten krijg je per verblijf en er is geen bonus, maar start wel vanaf je tweede verblijf. Dit geldt voor verblijven tussen 17 maart en 14 juni 2020. Voor je eerste verblijf in de promotieperiode ontvang je dus geen extra punten.

Om deze bonus punten te verdienen moet je een tarief boeken waar je normaliter ook punten voor krijgt. Dit is (vaak) alleen het geval als je direct bij Marriott boekt. Een award overnachting komt niet in aanmerking voor deze promotie.

Een verblijf is de periode dat je in het hotel verblijft. Heb je meerdere nachten achter elkaar en check je wel in en uit, dan telt dit nog steeds als één verblijf. Je kunt bijvoorbeeld wel 1 nacht in hotel A verblijven, vervolgens 1 nacht in hotel B en dan weer 1 nacht in hotel A. Op die manier heb je drie verblijven tegenover één als je drie nachten in hotel A verblijft.

Nieuwe leden Marriott Bonvoy krijgen nacht cadeau

 

Afbeeldingen ©Marriott

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *