Hotel Tonight niet meer last-minute

HT logo black on white

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hotel Tonight, een lastminute app voor hotelovernachtingen, biedt sinds vorige week hotels aan voor de komende 7 dagen. In het verleden kon je alleen op de dag zelf vanaf 9:00 uur een hotelkamer boeken voor de avond. Nu kun je tot 7 dagen van te voren een hotelkamer boeken. Daarnaast biedt Hotel Tonight de hele maand oktober 10% korting aan op alle boekingen.

HotelTonight
HotelTonight

Kortingscode

Om te vieren dat Hotel Tonight nu 7 dagen van te voren gaat, krijg je in de gehele maand oktober 10% korting. Deze korting krijg je in de vorm van HT-credits. Deze HT-credits zijn een jaar geldig en komen direct in je account terug. Boek je een hotel voor vanavond voor bijvoorbeeld €50, dan krijg je 5 HT-credits welke je kunt gebruiken voor je volgende overnachting. De 10% korting kun je onbeperkt gebruiken. Mocht je Hotel Tonight nog nooit hebben gebruikt, dan kun je de code KVANHAM gebruiken voor €20 korting op je hotelkamer. Zo wordt je hotelovernachting nog goedkoper. Meer uitleg over het gebruik van deze code vind je in dit artikel (klik).

Hotel Tonight in het kort

Bij Hotel Tonight kun je vele verschillende hotels boeken in vele verschillenden plaatsen en landen. In Nederland en België worden op dit moment onder anderen de steden Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Brussel ondersteund. De App is er voor Android, Windows en iOS. De hotels zijn in verschillende categorieën ingedeeld zodat je makkelijk een hotel kunt kiezen dat bij je past. De prijzen fluctueren per dag en zo kan het voorkomen dat een hotel (bijvoorbeeld voor woensdag) voor een duurdere prijs op maandag is te boeken dan op de dag zelf. Wel biedt Hotel Tonight een Laagste prijsgarantie aan, al geldt deze alleen voor de 4 uur na je boeking. Zelf ben ik erg enthousiast over de app en de dienst. Mijn ervaringen en een uitgebreide uitleg over Hotel Tonight vindt je in dit artikel (klik).

Sommige verwijzingen naar een affiliate link of code leveren de auteur van dit artikel of de website een commissie op. De redactionele inhoud van, en meningen in dit artikel,  zijn van de auteur alleen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *