Secret Escapes – Introductie2 min leestijd

Secret Escapes

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Secret Escapes is sinds kort ook in Nederland! Dit betekent dat je overnachtingen of vakanties kunt boeken met korting tot 70% en de aanbiedingen kunnen meestal tien dagen lang geboekt worden. Het verschil met Hotel Tonight (klik) is dat je in tegenstelling tot die dienst, hier wel kunt boeken tot maanden van te voren.

Wat is Secret Escapes?

Bij Secret Escapes kun je hotelovernachtingen of vakanties boeken tegen een gereduceerd tarief. De dienst heeft echter geen laagste prijsgarantie, wat sommige andere aanbieders wel hebben. Ik adviseer daarom altijd om goed te vergelijken alvorens je boekt.

 

Secret Escapes biedt dus een eigen selectie van hotels en vakanties die exclusief verkrijgbaar is voor haar leden. Lid worden kan via de link onderaan dit artikel. Op deze selectie van hotels en vakanties kun je tot 70% korting krijgen. Hieronder is een voorbeeld te zien van een hotel die geboekt kan worden via Secret Escapes. Ook is er een app voor de mobiele apparaten zodat je op de hoogte kunt blijven van de aanbiedingen. Daarnaast krijg je eenmaal per week de nieuwe aanmeldingen in je e-mail box.

Een voorbeeld van een hotel dat je kunt boeken bij Hotel Tonight is het Conservatorium Hotel. De prijs van €360,- geldt voor bijvoorbeeld 12 op 13 juli 2015. De Delux Duplex kamer kost op de site van het Conservatorium Hotel 484.50 euro.  Op Booking.com betaal je zelfs 507,35 euro! Met Secret Escapes bespaar je dus meer dan 120 euro t.o.v. de eigen site van het Conservatorium Hotel.

 

Aanmelden en Gratis Reistegoed

Als je via deze link je aanmelding doet voor Secret Escapes krijg je €15 reistegoed voor je eerste overnachting. Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van dit artikel dan kun je hieronder terecht of op ons forum!

Secret Escapes

Bij aanmelding via de link krijgt de redacteur ook een kleine vergoeding in reistegoed.
Ikvliegveel is niet verbonden aan Secret Escapes en is geen reisbureau. Check altijd zelf goed de voorwaarden!

Reacties

    • Kilian zegt

      Bedankt voor de reactie. Dit is ook de reden dat dit vermeld staat aan het einde van het artikel. Middels deze link steun je Ikvliegveel.com en kunnen we nog meer reviews bieden 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *