Garuda Indonesia non-stop van London naar Denpasar Bali1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Garuda Indonesia wijzigt haar London Heathrow naar Jakarta verbinding naar een non-stop vlucht naar Denpasar Bali. Dat merkte InsideFlyer op in het reserveringssysteem van de maatschappij. De wijziging van bestemming gaat in op 22 januari. Garuda heeft de laatste tijd nog al eens de strategie voor London gewijzigd. Eerst werd de vlucht gestaakt, en even later weer opgestart. In de tussentijd is de maatschappij ook verhuist naar Terminal 4; waar de meeste SkyTeam airlines ook opereren.

Non-stop naar Bali

De non-stop vlucht zal drie keer per week uitgevoerd worden; op dinsdag, donderdag en zaterdag. GA87 vertrekt vanuit London op 21:55u en komt de volgende dag om 21:30h aan in Bali. Hiermee is de vluchtduur 15:35 uur. Reizigers die Bali niet als eindbestemming hebben, kunnen overstappen naar Perth, Melbourne of Sydney, al zijn de transfertijden krap. Voor binnenlandse bestemmingen zullen reizigers tot de volgende ochtend moeten wachten. Garuda Indonesia kan dan Bali misschien positioneren als een stopover bestemming voor reizen tussen Europa en Australië, net als Emirates bijvoorbeeld doet met de vlucht Dubai-Denpasar-Auckland.

Een lange vlucht maar zonder overstap halverwege

De terugvluchten lijken allemaal via Jakarta te gaan. Waarschijnlijk kan er door de langere vluchtduur niet non-stop terug worden gevlogen met een voldoende lading. Verder is First Class niet te boeken, dus Garuda houdt haar twee-klasse Boeing 777-300ER op de route. InsideFlyer reviewde de meermaals onderscheiden Economy Class eerder op de route Amsterdam-Jakarta.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *