Emirates naar Bali op weg naar Auckland

Emirates 777

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Emirates heeft een nieuwe vlucht aangekondigd die Bali en Auckland combineert. Vanaf 14 juni start een dagelijkse vlucht van Dubai naar de grootste stad van Nieuw-Zeeland, via Bali. Deze nieuwe vlucht is een aanvulling op de dagelijkse non-stop vlucht tussen Dubai en Auckland, en de twee-dagelijkse service naar het Godeneiland. Passagiers onderweg naar Nieuw-Zeeland hebben de optie voor een stopover in Bali.

De vlucht zal worden uitgevoerd door een Boeing 777-300ER in drie-klassen uitvoering. Aan boord zijn 8 Suites in First Class, 42 in Business Class en 304 in Economy Class. In Business Class is de indeling wel een krappe 2-3-2 en ook in Economy is er minder breedte door de 3-4-3 indeling.

nieuwe Emirates Economy Class
Nieuwe Economy Class cabine op de Boeing 777-300ER. Deze is echter nog niet ingebouwd op de meeste kisten.

Vluchtopties

De heenvlucht, EK 450, vertrekt ’s ochtends om 06:55 vanaf Dubai met aankomst in Bali om 20:20u. Terug is het een avondvlucht met vertrek om 19:50 vanuit Denpasar en aankomst om 00:45u.

Emirates merkt dat het eiland een populaire bestemming is. In 2015 startte de eerste vlucht naar Denpasar en vorig jaar juli werd de tweede vlucht per dag toegevoegd. Voor Nederlandse reizigers zal vooral de nieuwe optie naar Bali populair zijn. Zo kan je drie vluchten combineren en bijvoorbeeld een stopover in Dubai inplannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *