Singapore Airlines en Air New Zealand alliantie

Discussie in 'Nieuws' gestart door Eva Hopstaken, 22 okt 2014.

 1. Eva Hopstaken

  Eva Hopstaken Newbie

  Berichten:
  44
  Leuk Bevonden:
  11
  Trofeepunten:
  8
  Vanaf 6 januari 2015 gaat de Singapore Airlines / Air New Zealand alliantie van start. Als onderdeel van de samenwerking zullen zowel Singapore Airlines als Air New Zealand een dagelijkse vlucht op de route tussen Singapore en Auckland aanbieden die uitgevoerd gaat worden op basis van codeshare. Daarnaast vliegt Singapore Airlines dagelijks op de route naar Christchurch. Niet alleen de vluchten tussen Nieuw-Zeeland en Singapore worden op basis van codeshare uitgevoerd, maar ook vluchten naar bestemmingen in het Singapore Airlines-, SilkAir en Air New Zealand routenetwerk. De uitbreiding van het netwerk en de verhoging van de vluchtfrequenties gaat de passagiers van beide maatschappijen veel voordelen opleveren.

  Tussen Singapore en Auckland vv zet Singapore Airlines haar Airbus A380 toestel in en Air New Zealand haar Boeing 777-200ER.

  Wat vinden jullie hiervan?
   
 2. WorldTraveller

  WorldTraveller Silver Member

  Berichten:
  1.000
  Leuk Bevonden:
  799
  Trofeepunten:
  478
  Mooi om te zien dat Singapore Airlines en Air New Zealand hun samenwerking versterken. Singapore Airlines heeft een groot marktaandeel (Europa - Azië/Australië) verloren aan Emirates. Vanaf 6 januari 2015 heeft Air New Zealand ook een codeshare op SQ324 en SQ323 van en naar Amsterdam. Singapore Airlines heeft weinig moeite om hun vlucht naar Singapore te vullen, maar naar Amsterdam kan het iets beter.
   
  Eva Hopstaken vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina