REDACTIE - American Express: deel je ervaringen

Discussie in 'Creditcards en andere programma's BE & NL' gestart door Amy_R, 11 sep 2017.

 1. Amy_R

  Amy_R Administrator Medewerker Premium Member

  Berichten:
  38
  Leuk Bevonden:
  64
  Trofeepunten:
  18
  Van de redactie:

  Onlangs waren er een aantal kritische comments over homepage artikelen aangaande American Express. We willen echter toch graag onze lezers blijven informeren, omdat we zien dat hier enorm veel vraag naar is. Daarom willen we graag aan onze eigen InsideFlyers vragen om ons te helpen een artikel te schrijven!

  Je kunt bijvoorbeeld schrijven over je ervaringen met een kaart die je hebt, en de voor- en nadelen omschrijven. Of vertellen wat jij zoal met je award miles doet. Of 2 kaarten met elkaar vergelijken, ook bijvoorbeeld met die van een andere maatschappij. Of aan je medereizigers vertellen welke kaart voor jouw reispatroon het beste is, zodat je hun kunt helpen de juiste kaart te vinden.

  Wij zullen enkel een spellingcheck doen, en aangezien we wel een volledig artikel willen leveren zullen we natuurlijk wel nagaan of alle informatie klopt, en of het artikel goed loopt. Verder is dit volledig aan jullie en kunnen jullie zo helpen om informatie aan mede-insideflyers te geven!

  Wat moet je doen? Een mailtje sturen met een pitch voor het artikel naar [email protected]. Hierin geef je de titel (die kunnen we natuurlijk nog aanpassen later) en omschrijf je in een paar zinnen waarover je zou willen schrijven. We mailen je dan zsm mogelijk terug met eventuele instructies/feedback en dan kun je aan de slag!

  Afhankelijk van het aantal reacties zou het kunnen zijn dat we niet alle pitches ook daadwerlijk om kunnen zetten in artikelen, of kan het even duren voordat het artikel online zal gaan. Graag jullie begrip hiervoor. Hartelijk dank!
   
  high_class en Lionell vinden dit leuk.
 2. ErikBenjamin

  ErikBenjamin Silver Member

  Berichten:
  503
  Leuk Bevonden:
  584
  Trofeepunten:
  348
  En die worden vervolgens geplaatst met jullie referral code? o_O
   
  RickdeJong, FlyingDutchman en Lionell vinden dit leuk.
 3. Amy_R

  Amy_R Administrator Medewerker Premium Member

  Berichten:
  38
  Leuk Bevonden:
  64
  Trofeepunten:
  18
  Hahaha, nee hoor, mag helemaal zonder links als je dat niet wilt, of we linken enkel naar de "basisartikelen", zoals gebruikelijk is.
   

Deel Deze Pagina