#FLYFORPINK

Discussie in 'Nieuws' gestart door Lionell, 4 okt 2016.

 1. Lionell

  Lionell Platinum Member

  Berichten:
  5.477
  Leuk Bevonden:
  4.658
  Trofeepunten:
  1.573
  Oktober is dé maand waarin extra aandacht wordt gevraagd voor het onderzoek naar borstkanker. Om dit onderzoek te steunen is de actie FlyForPink gestart. Het is een jaarlijks initiatief die we als InsideFlyer in de kijker willen zetten. Het geld zal gaan naar een aantal goede doelen.

  #flyforpink is een initiatief van een aantal frequent flyer websites die de handen in elkaar hebben geslagen. Het betreft een samenwerking van BoardingArea, Prior2Boarding, TravelUpdate, Freddie Awards en het hele InsideFlyer netwerk: InsideFlyer.NO, InsideFlyer.DK, InsideFlyer.SE, InsideFlyer.NL, InsideFlyer.CO.UK, InsideFlyer.DE en InsideFlyer.COM.

  [​IMG]

  Hoe werkt FlyForPink?
  Het is eigenlijk héél simpel. Het mooie is dat iedereen kan deelnemen aan deze actie op het moment dat je op een vliegveld bent. Je dient enkel een selfie te nemen ergens op het vliegveld. Of je neemt een foto van de gate waar je zit te wachten. Deze foto deel je vervolgens op Twitter of Instagram met de hash tag #flyforpink.

  Voor elke foto die wordt gepost op sociale media, wordt er 50 Dollarcent gedoneerd aan het goede doel! Dit blijven we doen tot we 10.000 Dollar hebben ingezameld.

  [​IMG]
  Zo simpel is het!
  Het geld gaat integraal naar de goede doelen van de #FLYFORPINK actie! Dit zijn Estée Lauder Companies’ Breast Cancer Awareness Campaign (global) en 12 partners van de National Breast Cancer Awareness Month (NBCAM): American Cancer Society, Susan G. Komen for the Cure, American College of Obstetricians and Gynecologists, American College of Radiology, The American Society of Clinical Oncology, The American Medical Women’s Association, AstraZeneca HealthCare Foundation, CancerCare, Men Against Breast Cancer, National Medical Association, The Oncology Nursing Society en Prevent Cancer Foundation.

  Zoals je hieronder kan merken is de actie volop bezig op sociale media. Ook jullie kunnen een steentje bijdragen! Het zou mooi zijn als we, samen met iedereen die InsideFlyer volgt, flink wat foto's kunnen taggen met #flyforpink.

  [​IMG]
  Iedereen doet mee!
  Indien je meer te weten wil komen over deze actie, dan kan je via deze link meer informatie verkrijgen. Zijn jullie van plan om dit mooie intiatief te steunen? Hopelijk kunnen we rekenen op jullie steun en zien we de komende weken flink wat foto's de revue passeren!
   
  Arjan69, jongesander, Daan3 en 2 anderen vinden dit leuk.
 2. MartinR

  MartinR Silver Tier

  Berichten:
  237
  Leuk Bevonden:
  135
  Trofeepunten:
  268
  ik zal het proberen te onthouden zondag en tweet plaatsen
   
  Lionell vindt dit leuk.
 3. Patrick Dijkstra

  Patrick Dijkstra Newbie

  Berichten:
  53
  Leuk Bevonden:
  17
  Trofeepunten:
  8
  Idem hier voor as maandag...... :)
   
  Lionell vindt dit leuk.
 4. Pim

  Pim Newbie

  Berichten:
  48
  Leuk Bevonden:
  51
  Trofeepunten:
  18
  Sorry guys ik ben niet graag negatief maar als ik Pink Ribbon voorbij zie komen moet ik toch even een kleine post tiepen.

  Pink Ribbon heeft de doelstelling om de awereness over borstkanker te vergroten, punt. Heel veel van het budget gaat niet naar daadwerkelijk onderzoek maar naar de organisatie zelf. Het is geen stichting maar een bedrijf en die is voornamelijk bezig zichzelf in stand te houden.

  De bronnen zijn legio, van de wiki pagina tot een simpele Google search.
  Meedoen? Natuurlijk helemaal je eigen beslissing maar verwacht niet dat je geld naar daadwerkelijk onderzoek gaat.

  Ik kan nog geen link posten maar Google even naar: pink ribbon money not well spend
   
  lloydje33, FlyingFonz en high_class vinden dit leuk.
 5. Lionell

  Lionell Platinum Member

  Berichten:
  5.477
  Leuk Bevonden:
  4.658
  Trofeepunten:
  1.573
  Ik weet het @Pim , #flyforpink is iets wat uit de VS komt en helaas niet onze eigen keus...
   
 6. Pim

  Pim Newbie

  Berichten:
  48
  Leuk Bevonden:
  51
  Trofeepunten:
  18
  Duidelijk, ik ben al blij dat ik niet de enig ben die het concept kent. Keep up the good work guys !
   
  Lionell vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina