Boek een retourvlucht naar China en ontvang 5.000 Bonus Miles!

Discussie in 'Air France KLM: Flying Blue' gestart door kevin990, 12 aug 2014.

 1. kevin990

  kevin990 Silver Tier

  Berichten:
  490
  Leuk Bevonden:
  162
  Trofeepunten:
  268
  Boek een retourvlucht naar China en ontvang 5.000 Bonus Miles!
  [​IMG]
  Beste ,

  China is nog nooit zo dichtbij geweest. Als u voor 20 augustus 2014 een vlucht boekt op klm.nl naar één van de bestemmingen van KLM en China Southern (te weten Beijing, Guangzhou, Hangzhou, Xiamenen Chengdu) dan ontvangt u 5.000 Bonus Miles*!

  China Southern Airlines
  China Southern Airlines, lid van het SkyTeam, is de eerste en enige Chinese luchtvaartmaatschappij die vliegt met de Airbus A380 superjumbo en de eerste maatschappij in China die vluchten uitvoert in de nieuwe Boeing 787 “Dreamliner”. China Southern Airlines is door SKYTRAX met vier sterren beoordeeld en heeft beschikking over de grootste vloot moderne vliegtuigen, het meest ontwikkelde netwerk en de hoogste veiligheidsscore van alle commerciële luchtvaartmaatschappijen in China.

  KLM biedt dankzij haar partners een uitgebreid netwerk naar Groot-China
  KLM biedt directe vluchten naar acht bestemmingen in Groot-China, te weten Beijing, Shanghai,Hangzhou, Xiamen, Chengdu, Guangzhou, Hongkong en Taipei. Deze acht bestemmingen bieden u snelle verbindingen naar vele andere steden in China met vluchten die worden uitgevoerd door onze partners: China Southern, China Eastern, Sichuan Airlines, China Airlines en Xiamen Airlines. Als deelnemer van Flying Blue kunt u ook Miles verdienen op binnenlandse vluchten in China die worden uitgevoerd door onze partners.

  Ontdek verschillende bestemmingen in Groot-China met de makkelijke SkyTeam Pass
  Een enkele SkyTeam Go Greater China Pass biedt u gemakkelijk en voordelig toegang tot bijna 150 bestemmingen. Het is de ideale manier om Groot-China te ontdekken en biedt u de gelegenheid om op uw eigen tempo verder te reizen zodra u klaar bent voor de volgende etappe.

  Ga voor meer informatie over de SkyTeam Go Greater China Pass naar de SkyTeam website of neem direct contact met ons op om uw SkyTeam Go Greater China Pass te boeken!

  Graag verwelkomen wij u binnenkort aan boord naar China!

  Met vriendelijke groet,

  Harm Kreulen
  Directeur KLM Nederland


  * Deze actie is geldig tot en met 19 augustus 2014. De Bonus Miles worden binnen zes weken na uw boeking bijgeschreven. U kunt slechts éénmaal meedoen aan deze actie. De actie is strikt persoonlijk en geldt voor vluchten die worden geboekt via klm.nl met vertrek vanuit Amsterdam.
   

Deel Deze Pagina