Flying Promo Rewards Maart 2021 – Focus op Europa

Flying Blue Promo Rewards Maart 2021 – Focus op Europa

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De maand maart is gestart, dat wil zeggen dat er weer nieuwe Promo Rewards van Flying Blue zijn. Er zitten weer een aantal leuke bestemmingen tussen die je met Flying Blue Miles kunt aanschaffen. Helaas is het aanbod nog gering en gericht op Europese bestemmingen. Dit zal waarschijnlijk te maken hebben met de coronapandemie.

Wanneer boeken en reizen

De huidige Flying Blue Promo Rewards zijn te boeken in de maand maart. Dus van 1 maart tot en met 31 maart 2021. Je kunt een van de bestemmingen uit de Promo Rewards kiezen en reizen tot en met 31 augustus 2021.Het boeken van de bestemmingen doe je via de website van Flying Blue met je Flying Blue-account. Je kunt boekingen ook maken via de website van KLM of Air France door in het boekingsvenster te klikken op ‘boeken met Miles’.

Flying Promo Rewards Maart 2021 - Focus op Europa

Regio Europa

Ditmaal is er uitsluitend gekozen voor bestemmingen in Europa. Helaas is het dus niet mogelijk om in deze maand andere bestemmingen buiten Europa te boeken als Promo Rewards. Echter kun je ze wel gewoon boeken, maar niet als Promo Reward en dus zonder korting op je Reward ticket.

Binnen Europa zijn er verschillende bestemmingen die je vanuit Amsterdam, Parijs of Lyon kunt bereiken. De aanbiedingen zorgen voor 25% korting ten opzichte van het reguliere tarief. Je reist in Economy Class.

Dit zijn de Flying Blue Promo Reward bestemmingen gesorteerd op vertrekplaats te boeken in maart:

Vanuit Amsterdam vlieg je met korting naar Brussel, Basel, Luxemburg, Kopenhagen, Milaan, Turijn, Aalborg, Krakow, Alesund, Helsinki, Kristiansand, Linköping, Vaxjo, Billund, Warschau.

De bestemmingen vanuit Parijs zijn: Lourdes, Cork, Malaga, Basel, Ljubljana, Wroclaw, Bilbao, Gothenburg, Belgrado, Athene, Istanbul, Billund, Kiev.

Dit zijn de bestemmingen vanuit Lyon: Rennes.

Bestemmingstips

Er is een redelijk aanbod aan bestemmingen die met een leuke korting te boeken zijn. Wellicht heb je al redelijk wat Miles bij elkaar gespaard de afgelopen jaren. Zeker nu is het een goed moment om je Miles te gebruiken bij boekingen. Heb je namelijk een status bij KLM Air France Flying Blue, dan wordt je status in ieder geval verlengt tot en met het einde van 2021. Daarover lees je hier meer. Het loont dan ook om nu te betalen met Miles in plaats van met geld, omdat je je status toch mee kan nemen.

Op InsideFlyer hebben we verschillende bestemmingstips geschreven over de bestemmingen die deze maand in de Promo Rewards te vinden zijn. Hieronder een lijstje met deze artikelen.

  • Dwaal langs de communistische geschiedenis in Warschau, Polen.
  • Lekker eten, cultuur en geschiedenis en dat in één stad, namelijk Bilbao in Spanje.
  • Zweden is bij uitstek een hiking land, maar ook een stedentrip naar Gothenburg of Stockholm is zeker de moeite.
  • Griekenland trekt waarschijnlijk vele mensen. Van strandvakantie tot heerlijk shoppen of architectuur bewonderen. Zeker dat laatste kan prima in Athene.

Athene

Voorwaarden en annulering

Net als voor de normale vliegtickets die je boekt bij KLM of Air France, gelden er ook op de Promo Rewards van Flying Blue gunstige boekingsvoorwaarden. Voor normale tickets geldt op dit moment dat je die kosteloos tot het eind van het jaar gratis kunt omboeken of annuleren. Daarover meer in dit artikel.

Ook voor de Flying Blue Promo Rewards van maart gelden dus gunstige voorwaarden. Op deze website van Flying Blue kun je de meest recente boekingsvoorwaarden vinden. Deze komen momenteel grotendeels overeen met de voorwaarden van normale tickets. Dat kan een fijn en veilig gevoel geven om juist nu te besluiten toch een ticket te boeken voor later dit jaar.

Bron: Flying Blue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *