Dit zijn de zomerbestemmingen van Lufthansa2 min leestijd

Dit zijn de zomerbestemmingen van Lufthansa

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In navolging van Austrian en Brussels Airlines, heeft Lufthansa haar zomerbestemmingen aangekondigd. De Duitse maatschappij verwacht een grote vraag naar vakantiebestemmingen in de zomerperiode. Dit moet mede mogelijk worden door de verschillende nieuwe bestemmingen vanuit Frankfurt en München.

Aanbod

Vanuit de beide hubs in Duitsland, Frankfurt en München, zal het aanbod vliegreizen flink groeien. Zo zullen er zo’n 20 zomerbestemmingen vanuit Frankfurt bijkomen. München moet het doen met 13 nieuwe zomerse bestemmingen. Daarbij ligt de focus op bestemmingen in Griekenland, de Canarische Eilanden en het Caribisch gebied. Volgens Lufthansa is het vakantieaanbod groter dan ooit tevoren. De verwachting daarbij is dat vele landen richting de zomer de corona maatregelen zullen versoepelen. Hierdoor zal de vraag naar vliegreizen snel toenemen, aldus Lufthansa. De maatschappij speelt hier op in door een groot en divers aanbod van zomerbestemmingen aan te bieden.Dit zijn de zomerbestemmingen van Lufthansa

Europese zomerbestemmingen

Vele van de huidige ‘klassieke’ steden en vakantiebestemmingen zullen aangehouden worden door Lufthansa. Echter zal de focus dus ook op een drietal regio’s komen te liggen. In Europa zal dat richting de Canarische Eilanden en Griekenland zijn, maar ook Spanje zal aan bod komen.

Vanuit Frankfurt kun je in ieder geval naar de volgende Europese bestemmingen vliegen: Paphos (Cyprus), Rijeka (Kroatië), Lamezia Terme (Italië, Djerba (Tunesië), Ponta Delgada (Azores/Portugal) als ook Varna (Bulgarije) Vanuit München moet je denken aan Jerez (Spanje) Chania, Mykonos, Kos, Kavala, Zakynthos en Preveza (Griekenland). Niet in Europa, maar je kunt ook naar Hurghada in Egypte vliegen met Lufthansa vanuit München.

Eurowings Discover

Als onderdeel van de Lufthansa Group zal Eurowings Discover langeafstandsvluchten uit gaan voeren naar verschillende vakantiebestemmingen vanuit Frankfurt. Zo zal Eurowings Discover naar Punta Cana in de Dominicaanse Republiek gaan vliegen. Maar ook Zanzibar in Tanzania en de koloniale stad Mombassa in Kenia zullen worden aangevlogen. Niet geheel een zomerbestemming, maar wel voor het eerst zal de maatschappij gaan vliegen naar Anchorage in Alaska (VS).Dit zijn de zomerbestemmingen van Lufthansa

In de zomerdienstregeling zullen ook nog enkele winterbestemmingen te vinden zijn. Zo vliegt Lufthansa in de zomer nog naar Mauritius en Malé. Naar Mauritus vliegt Lufhansa tweemaal per week, naar Malé in de Malediven driemaal per week.

Flexibele tickets

Om zeker ook met een prettig gevoel je tickets te kunnen boeken, zijn er allerlei aanpassingen in de voorwaarden van je tickets. Zo biedt Lufthansa flexibele boekingsvoorwaarden. De voorwaarden voor vliegtickets geboekt bij Lufthansa kun je hier vinden. Zo kun je op dit moment alle tickets tot eind mei zonder boekingskosten worden omgeboekt, zo vaak als je wilt. Hierna kun je nog eenmaal gratis omboeken.

Bron & beeldmateriaal: Lufthansa & Eurowings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *