Flash sale: 100% bonus bij aankoop IHG Rewards Club punten

Flash sale IHG Rewards Club met 100% bonus

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij IHG Rewards Club, het spaarprogramma van de IHG hotelketen, krijg je momenteel een bonus van 100% als je Rewards Club Points koopt. De aanbieding is geldig tot aanstaande vrijdag en je kunt je aanbod bekijken via deze link.

IHG Rewards Club Points kopen

Vorige maand was er nog een promo waarbij IHG een bonus tot 75% aanbood. Deze aanbieding is met 100% is dan ook beter!

Om in aanmerking te komen voor de bonus moet je minimaal 7000 punten kopen. De maximale hoeveelheid punten die je kunt kopen, is 100.000. Met bonus erbij is dat dan 200.000 punten voor een bedrag van $1000. Dat is 0,5 dollarcent per punt.

Flash sale IHG Rewards Club met 100% bonus
Vanaf aankoop van 7000 punten is er de 100% bonus!

Het is echter wel zo dat de prijs per punt lager wordt naarmate je meer besteedt. In bovenstaan de afbeelding is bij aankoop van 7000 punten + 7000 punten bonus voor $94.50 de prijs per punt 0,675 dollarcent. Een stuk ongunstiger dus dan de 0,5 dollarcent die hierboven genoemd werd.

Vanaf welke hoeveelheid punten kun je voor 0,5 dollarcent per punt kopen? Zie onderstaande afbeelding: vanaf 26.000 punten krijg je dus 52.000 punten voor $260 wat neerkomt op 0,5 dollarcent per punt. Het kopen van 25.000 punten is dus duurder dan 26.000 punten!

Flash sale IHG Rewards Club met 100% bonus
Vanaf 26.000 punten wordt de prijs per punt 0,5 dollarcent!

Tip: afrekenen met Revolut

Ben je van plan punten te kopen, dan zal je je creditcard moeten trekken. In verband met de prijzen in Amerikaanse Dollars, betaal je de wisselkoers naar Euro. Daarbij rekent de bank of creditcardmaatschappij ongemerkt extra kosten in een slechtere koers. Zo goedkoop mogelijk  afrekenen? Gebruik dan je Revolut creditcard voor een zo gunstig mogelijke koers!

Interessant?

Zelf zou ik niet zo snel speculatief punten kopen. Maar dat is uiteraard voor een ieder weer anders: het heeft alles te maken met je plan hoe je de punten wilt gaan inzetten. Hotelovernachtingen zijn te boeken tussen de 5.000 punten (PointBreaks) en de 70.000 punten (meestal Intercontinental Hotels op premium locaties).

Zoals in bovenstaande afbeelding toegelicht, zou ik 26.000 punten of meer kopen vanwege de beste prijs. Tenzij je een kleine hoeveelheid nodig hebt omdat je bijvoorbeeld net wat punten tekort komt voor je ‘reward night’.

Daarbij is het goed om te weten dat je vaak veel slimmer Reward Club Points kunt sparen door mee te doen met spaaracties. Zo kun je tot eind april veel bonuspunten verdienen met de promo “Rewards Nights Faster“. Je hebt hiervoor wel een IHG account nodig. Ben je nog onbekend met IHG en hotelpunten? Lees dan onze introductie-handleiding om je op weg te helpen!

H/T: OMAAT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *