Nieuwe IHG PointBreaks vanaf maandag 18 uur beschikbaar

InterContinental Sofia (Bron: IHG)InterContinental Sofia (Bron: IHG)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is weer mogelijk om nieuwe IHG PointBreaks te boeken. Deze nieuwe hotels komen beschikbaar op 25 februari om 18:00 uur Nederlandse tijd. Deze lijst bevat hotels die te boeken zijn voor 5.000, 10.000 of 15.000 IHG punten en is vaak een flinke besparing ten opzichte van de reguliere prijs. Deze lijst is er ongeveer eens in de twee á drie maanden. In de lijst staan IHG hotels over de gehele wereld die je dus (flink) goedkoper kunt boeken.

Je kunt deze hotels boeken voor een verblijf tot 31 mei 2019. Het is altijd belangrijk om er snel bij te zijn omdat het vaak snel uitverkoopt. Staat een hotel niet meer in de lijst, dan zal er geen beschikbaarheid meer zijn.

IHG PointBreaks Preview

Het is op dit moment nog niet duidelijk hoeveel en welke hotels er exact deelnemen aan deze nieuwe PointBreaks. De volgende vier hotels staan echter wel met zekerheid op de lijst:

  • InterContinental Pattaya in Thailand voor 15.000 punten per nacht
  • InterContinental Sofia in Bulgarije voor 15.000 punten per nacht
  • Hotel Indigo Mount Pleasant in de VS voor 15.000 punten per nacht
  • Crowne Plaza Manchester in de UK voor 15.000 punten per nacht

De volledige promotie zal vandaag maandag (25 februari) live gaan omstreeks 18:00 uur (12:00 pm ET). De beschikbaarheid is altijd aan de krappe kant, waardoor je snel moet boeken als je in een bepaald hotel wilt slapen. De volledige lijst met deelnemende hotels kun je op deze pagina vinden.

Heb je niet genoeg punten, dan is er nu ook een mogelijkheid om deze met 75% bonus te kopen. Op die manier is het mogelijk om punten te kopen voor $0.57 cent per stuk, waardoor je dus relatief goedkoop in een hotel kunt verblijven. Als je tijdens deze promotie 5.000 punten koopt, dan krijg je een bonus van 50%. Koop je minstens 20.000 punten, dan krijg je een bonus van 75%. Voor 5.000 punten (met 2.500 bonus punten) betaal je nu $67,50, dus dat kan een goede deal zijn tijdens deze PointBreaks promotie.

Bij aankoop van punten bij IHG krijg je tot 75% bonus punten (Bron: IHG)
Bij aankoop van punten bij IHG krijg je tot 75% bonus punten (Bron: IHG)

Afbeelding ©IHG/InterContinental Sofia

H/T: OMAAT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *