Verdien veel bonuspunten bij nieuwe IHG promo Reward Nights Faster

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

IHG Rewards Club, het loyaliteitsprogramma van de hotelketens die onder de IHG paraplu vallen, heeft ook dit voorjaar weer een nieuwe actie om veel bonuspunten te verdienen. IHG omvat onder meer de hotelketens Intercontinental, Crowne Plaza en Holiday Inn. De voorjaarspromo lijkt weer veel op de Accelerate aanbiedingen die er zijn geweest, alleen heet het nu Reward Nights Faster. Als lid van IHG Rewards Club kun je inloggen en vervolgens je persoonlijk aanbod bekijken. Iedereen krijgt een aanbod van minimaal 40.000 punten bonus!

De Free Nights Faster aanbieding is geldig van 15 januari t/m 30 april 2019. En er is nu ook een einddatum waarvoor je je kunt registreren voor de promo. Dit moet uiterlijk 15 maart gedaan zijn.

Het persoonlijke aanbod bevat een paar “opdrachten” om bijvoorbeeld twee keer in het weekend een hotel te boeken. Heb je hieraan voldaan, dan worden de bonuspunten uitgekeerd.

Ik ben beginner…

Ben je nieuw op dit gebied en/of heb je amper of nooit in een IHG hotel geslapen? Ook dan loont het om op z’n minst te registeren als IHG Rewards Club lid en je aan te melden voor de promo. De ervaring leert dat nieuwe leden, of leden die weinig overnachtingen hebben geboekt, vaak een interessanter en gemakkerlijker aanbod krijgen.

Met de IHG Reward Nights Faster kun zo je een mooi aantal extra punten binnen harken. Tijdens de Pointbreaks kun je al voor 5.000, 10.000 of 15.000 punten een gratis overnachting boeken!

Mijn aanbod

Afgelopen jaar heb ik heel weinig in IHG hotels geslapen. Drie keer om precies te zijn. Ik kreeg dan ook een redelijk gemakkelijk aanbod dat leuk wat punten oplevert!

Free Nights Faster - IHG promo Free Nights Faster - IHG promo

Je kunt overigens opdrachten combineren. In bovenstaand voorbeeld verdien ik 33.600 punten door bij 4 verschillende merken te verblijven. Bijvoorbeeld Holiday Inn Express, Holiday Inn, Crowne Plaza en Intercontinental. Maar als je die hebt voltooid, blijkt de derde opdracht ook voltooid te zijn.

Wat is jouw aanbod?

Altijd interessant om te laten weten! In ons forum kun je al zien wat het aanbod is van andere lezers

Registeren voor dit aanbod kan via deze link. Hier kun je je trouwens ook registreren als nieuw IHG Rewards Club lid, mocht je dat nog niet zijn.

Reacties

  1. jupper zegt

    Nou, dubbele punten op al mijn verblijven met een maximum is het aanbod…
    Toch maar weer Hilton kiezen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *