IHG Accelerate actie, tweede kwartaal 2018

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt je inmiddels inschrijven voor de IHG Accelerate actie van het tweede kwartaal in 2018. De IHG Accelerate actie is altijd een mooie manier om een mooi aantal extra punten bij elkaar te sparen. Om de bonuspunten te behalen moet je een aantal doelen halen gedurende de promotieperiode.

IHG Accelerate actie, tweede kwartaal 2018

Bij de Accelerate actie moet je een aantal opdrachten voltooien om in aanmerking te komen voor bonuspunten. De opdrachten zijn gepersonaliseerd per lid, vaak enigszins ingegeven door de historie van het lid. Kortom, een Spire elite lid (hoogste elite niveau) krijgt vaak een opdracht die moeilijker is dan een Club lid (laagste niveau). Ieder lid krijgt een aanbod van tenminste 30.000 bonuspunten.

Om te zien wat jouw persoonlijke aanbod is, klik je op deze pagina. Het makkelijkst is om eerst in te loggen op je IHG Rewards Club account en vervolgens naar de inschrijfpagina te gaan.

Deze actie loopt van 1 mei 2018 tot 31 juli 2018. Je kunt de voorwaarden van de actie op deze pagina terugvinden.

IHG Accelerate actie, tweede kwartaal 2018: enkele voorbeelden

Inmiddels heb ik me ingeschreven voor de nieuwste Accelerate actie. En ik vind het aanbod redelijk goed te noemen:

accelerate actie, tweede kwartaal
Mijn aanbod is best aardig

De opdracht om 3 keer met mijn Corporate Account te boeken zal ik niet vervullen, omdat dit (in mijn geval) meestal voor een toename van het tarief zorgt. Daarmee kan ik in totaal 46.500 punten binnen halen in zeven nachten. Dat is meer dan 6.000 bonuspunten per nacht, wat een prima score is!

Op ons forum wisselen we de aanbiedingen met elkaar uit. Een paar voorbeelden die voorbij gekomen zijn:

  • Didier: 66.000 punten met zeven nachten;
  • Lionell: 84.000 punten met vijf nachten;
  • Sanne: 45.000 punten met vijf nachten;
  • Denzi: 68.700 punten met dertien nachten.

Je kunt je misschien voorstellen dat niet iedereen even enthousiast is. Mijn ervaring is dat je meestal een “makkelijk” aanbod krijgt als je voor de eerste keer meedoet.

IHG Accelerate actie, tweede kwartaal 2018: conclusie

Met de IHG Accelerate kun je een mooi aantal extra punten binnen harken. Zeker als je nog geen lid bent van IHG Rewards Club dan kan dit een mooie aanleiding zijn om lid te worden. Tijdens de Pointbreaks kun je al voor 5.000 punten een overnachting boeken met je punten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *