Sale op Long-haul vluchten bij Norwegian

Sale op Long-haul vluchten bij Norwegian

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Om het nieuwe jaar goed in te luiden start Norwegian met de ‘Nieuwjaar’ Sale op long-haul vluchten. Vluchten gaan onder andere naar Noord-Amerika, maar er zijn ook vluchten naar Zuid-Amerika.De vluchten uit de Nieuwjaar Sale vertrekken vanuit het Verenigd Koninkrijk of Ierland. In dit artikel zetten we de voorwaarden en ook enkele deals voor je op een rijtje.

Voorwaarden

Om gebruik te kunnen maken van deze Nieuwjaar Sale van Norwegian moet je vertrekken vanuit Ierland of het Verenigd Koninkrijk dus je moet rekening houden met een positioning flight als je een goede fare hebt gevonden. Je kunt long-haul vliegen in de Economy- of Premium-cabine van Norwegian.

Vliegen doe je tussen 14 januari en 31 mei 2019. Boeken doe je tot en met maandag 14 januari 2019 22.59 GMT aanstaande.

Matt Wood, SVP Commercial Norwegian zegt het volgende over deze Nieuwjaar Sale

We zijn verheugd om reizen nog betaalbaarder te maken met deze aanbiedingen naar leuke wereldwijde bestemmingen vertrekkend vanuit het Verenigd Koninkrijk en Ierland tijdens onze Nieuwjaar Sale. Met deze fantastische aanbiedingen kunnen vakantiegangers profiteren van onze lage tarieven en comfortabel vliegen op een van de jongste en groenste vloten in de reisbranche.

Sale op Long-haul vluchten bij Norwegian

Verenigd Koninkrijk

Vanuit het Verenigd Koninkrijk vertrek je van London Gatwick Airport. Vanuit hier kun je naar verschillende bestemmingen vliegen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de nieuwe bestemming Rio de Janeiro. Deze bestemming zullen ze aan gaan vliegen vanaf 31 maart. Daarnaast kun je vanuit London Gatwick ook naar San Francisco of Miami gaan vliegen. Tarieven naar Noord-Amerika starten vanaf £135,- enkele reis in Economy en £420,- enkele reis in Premium.

Alle bestemmingen vertrekkend vanuit het Verenigd Koninkrijk kun je op deze website van Norwegian terugvinden en ook boeken.

Heen en terug vliegen naar bijvoorbeeld San Francisco (SFO) vanaf 31 maart kun je al voor nog geen £280,- retour. Naar Boston vlieg je zelfs voor nog minder. Dit kost je namelijk nog geen £240,-; Dat is nog geen €270,-.Sale op Long-haul vluchten bij Norwegian

Ierland

Vanuit Ierland zijn verschillende bestemmingen nog voordeliger aan te vliegen tijdens deze Nieuwjaar Sale van Norwegian. Je kunt vanuit Ierland vertrekken vanuit de volgende bestemmingen:

  • Dublin,
  • Cork,
  • Shannon.

Vertrek je naar de Verenigde Staten, dan vlieg je voor minder dan €100,- enkele reis vanuit een van bovengenoemde steden. Vlieg je naar Canada (Toronto) dan start de prijs van een enkele reis rond de €120,-. Toronto zal worden aangevlogen vanaf 31 maart 2019.

Een leuke aanbieding is New York. Vanuit Dublin vlieg je voor minder dan €200,- heen en terug. Vanuit Shannon kun je ook voor minder dan €200,- vliegen naar de omgeving van Boston.

Sale op Long-haul vluchten bij Norwegian

Lees vooraf aan het boeken goed de voorwaarden door van je ticket. Check bijvoorbeeld of er ruimbagage bij je prijs inbegrepen is, anders moet je dit er nog bij boeken. Ook zijn de meeste tickets non-refundable.  Daarnaast zijn niet alle luchthavens dicht bij de steden en moet je dus ook kosten maken van de luchthaven naar de verschillende steden. Alle bestemmingen vertrekkend vanuit het Ierland kun je op deze website van Norwegian terugvinden en boeken.

Beeldmateriaal: Norwegian

Norwegian Reward is Norwegian’s prijswinnende loyaliteitsprogramma. Begin met het verdienen van CashPoints en gebruik ze op alle vluchten en naar alle bestemmingen. Je kunt CashPoints verdienen elke keer dat je vliegt, in een hotel verblijft, een auto huurt of gebruik maakt van een reeks andere partners.

Reacties

  1. Goldfly zegt

    Dit is per saldo duurder dan conventionele airlines. die vliegen je momenteel ook tussen 250-350 euro van Europa naar de Westkust USA en daar krijg je wel een maaltijd en drankjes erbij. Bij norwegian betaal je per enkele reis 35 euro en dus 70 euro als je een maaltijd wil, wat wel voor de hand ligt op een vlucht van ruim 10 uur. Ik vind dit een licht misleidend bericht

  2. Willem zegt

    Wat gek dat InsideflyerNL, wat zich positioneert als voor en door de Nederlandse (veel) vlieger, zich laat verleiden tot het maken van reclame voor de sponsor die op omvallen staat. Ik zou dit nooit boeken, heb trouwens nog wel een V&D bon voor de liefhebber!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *