Norwegian naar Brazilië en uitbreiding in VS & Argentinië

Norwegian Reward

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Norwegian gaat nu ook de concurrentie aan met luchtvaartmaatschappijen naar Brazilië. Eerder deed de maatschappij dit al naar Argentinië. Vanaf de nieuwe zomerdienstregeling komt er namelijk weer en mooie nieuwe bestemming bij die de Noorse maatschappij gaat aanvliegen. Binnenkort zal ook de dienstregeling naar Argentinië aangepast worden.

Argentinië

Norwegian kondigde aan dat het vaker naar en binnen Argentinië gaat vliegen. Op dit moment vliegen ze nog maar 4x per week van London Gatwick (LGW) naar Buenos Aires (AEP).

Norwegian naar swingend Brazilië
Eerste vlucht tussen LGW en Buenos Aires

Vanaf 2 december aanstaande zal Norwegian zelfs dagelijks vliegen op deze hoofdstad. De maatschappij komt hiermee de reizigers tegemoet. Er was veel vraag naar vluchten naar Buenos Aires.  Naast de hoofdstad die vanuit London Gatwick wordt aangevlogen, is het ook mogelijk over te stappen op binnenlandse vluchten in Argentinië. Norwegian vliegt namelijk nu vanuit Buenos Aires ook op Menodza en Cordoba. Hoogstwaarschijnlijk is dit succesvol, want de maatschappij gaat de binnenlandse vluchten binnenkort verder uitbreiden. De volgende binnenlandse bestemmingen zullen waarschijnlijk in december al worden toegevoegd:

  • Salta,
  • Neuquén,
  • Iguazú,
  • Bariloche.

Hiermee kun je dus naar nog meer plekken in een prachtig land!

Nieuwe bestemming

Maar het blijft niet bij leuke nieuwe bestemmingen in Argentinië. De maatschappij gaat vanaf de nieuwe zomerdienstregeling 2019 ook vliegen op Brazilië. En wel op Rio de Janeiro (GIG). De eerste vluchten zullen vertrekken vanaf 31 maart 2019. De maatschappij zal in eerste instantie vier keer per week gaan vliegen. Dit zal gebeuren volgens onderstaande tijden:

Dag Uitgaande vlucht LGW – GIG
Vluchtnummer Vertrektijd (lokaal) Aankomsttijd (lokaal) Toestel
Ma, Woe, Zo. DI 7501 12:00 19:25 B787-9
Vr DI 7501 11:20 18:45 B787-9

 

Dag Inkomend vlucht GIG – LGW
Vluchtnummer Vertrektijd (lokaal) Aankomsttijd (lokaal) Toestel
Ma, Woe, Zo. DI 7502 22:25 13:35 +1 B787-9
Za DI 7502 00:50 16:00 +1 B787-9

Norwegian zet uiteraard ook een van haar Boeing 787-9 Dreamliners in op de vluchten tussen London en Rio de Janeiro. Het toestel heeft 344 stoelen verdeeld in Economy en Premium Economy. Vanaf-tarieven voor een Economy ticket zijn £239.90 enkele reis. Voor een Premium ticket is dat £549.90.

Norwegian naar swingend Brazilië
Route LGW – GIG

Nieuw in de VS

Op dit moment vliegt Norwegian nog naar Fort Lauderdale (FLL) in Florida en Oakland (OAK) nabij San Francisco. Echter worden die routes opgeheven en gaat men direct op San Francisco (SFO) vliegen en naar Miami (MIA) vliegen. Naar Miami zal er dagelijks worden gevlogen en naar het westelijk gelegen San Francisco gaat men vijf keer per week vliegen. Veel klanten gaven aan dat wisseling van vliegveld erg prettig zou zijn, ook is het beter voor de Norwegian Cargo. Hierop heeft Norwegian gereageerd door dus naar een andere luchthaven in dezelfde regio te gaan vliegen.

Verder zal men minder vaak gaan vliegen naar Chicago en Los Angeles.

Beeldmateriaal: Norwegian

Norwegian Reward is Norwegian’s prijswinnende loyaliteitsprogramma. Begin met het verdienen van CashPoints en gebruik ze op alle vluchten en naar alle bestemmingen. Je kunt CashPoints verdienen elke keer dat je vliegt, in een hotel verblijft, een auto huurt of gebruik maakt van een reeks andere partners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *