Brussels Airlines komt met het ideale reiscadeau

Airbus A319 van Brussels Airlines (Bron: Brussels Airlines)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Voor de feestdagen is er voor de reisfanaat eigenlijk maar één cadeau het juiste: een vliegreis! De Belgische maatschappij Brussels Airlines speelt daar slim op in. Evenals voorgaande jaren kun je iemand een vlucht cadeau doen met Brussels Airlines b.gift. Het cadeau geven is nu nog leuker, want ook diegene die het cadeau koopt krijgt wat. Je wordt bij aanschaf van een b.gift namelijk beloond met frequent flyer punten (LOOPs). In dit artikel lees je alles over deze promotie.

Gift Card

De b.gift gift card van Brussels Airlines is er niet zomaar een. Het kaartje geeft namelijk de mogelijkheid om één of meerdere van de 51 bestemmingen te bezoeken. Een gift card met 1 b.gift kost 99 euro. Je kunt daarmee een keuze maken uit 37 Europese bestemmingen. Een gift card met 2 b.gifts kost 198 euro. Je kunt dan een keuze maken uit elf zonnige bestemmingen. Een gift card van 4 b.gifts geeft de mogelijkheid om de steden New York, Toronto of Washington D.C. te bezoeken. Ze zullen te koop zijn tot 2 januari 2019. Als je een b.gift hebt ontvangen dan kun je op brusselsairlines.com/flywithbgift je vlucht verzilveren vanaf 7 januari tot 1 maart 2019. Je kunt dan vliegen tussen 17 januari en 17 juni 2019.

Nieuw dit jaar is dat de gever ook beloond wordt. Je krijgt bij aanschaf van een gift card namelijk LOOPs. Dit zijn de frequent flyer punten van Brussels Airlines. Deze punten kun je gebruiken om bijvoorbeeld vluchten aan te schaffen.

Winter is coming, and so is Brussels Airlines’ b.gift
Brussels Airlines b.gift is beschikbaar vanaf 99 euro (Bron: Brussels Airlines)

Bestemmingen

De City bestemmingen zijn Barcelona, Basel, Berlin, Bilbao, Billund, Birmingham, Bologna, Bordeaux, Budapest, Copenhagen, Edinburgh, Geneva, Gothenburg, Hamburg, Hannover, Kiev, Krakow, London, Lyon, Madrid, Manchester, Marseille, Milan Linate, Milan Malpensa, Nantes, Nice, Oslo, Prague, Rome, Stockholm, Toulouse, Turin, Venice, Vienna, Vilnius, Warsaw en Zagreb. De zonnigere bestemmingen zijn Alicante, Faro, Florence, Las Palmas*, Lanzarote*, Lisbon, Malaga, Naples, Porto, Sevilla en Tenerife. De bestemmingen met * zijn alleen beschikbaar van 17 januari tot 31 maart 2019. De drie bestemmingen in Noord-Amerika zijn New York, Toronto en Washington D.C.

Je hebt keuze uit drie soorten bestemmingen (Bron: Brussels Airlines)
Je hebt keuze uit drie soorten bestemmingen (Bron: Brussels Airlines)

Je kunt de b.gift betalen met alle reguliere creditcards: MasterCard, VISA en American Express. Zolang er nog geen reservering is gemaakt met de gift card is deze ook overdraagbaar op een andere persoon. Heb je dus nog geen idee wat voor cadeau je die ene reislustige persoon moet geven? Dan kan de b.gift een leuk idee zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *