ANWB geeft 10% korting op parkeren bij Rotterdam The Hague Airport1 min leestijd

Rotterdam Airport, RTHA

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

ANWB leden krijgen dit jaar 10% korting op het parkeertarief bij Rotterdam The Hague Airport. De korting is geldig als je op het officiële parkeerterrein van de luchthaven parkeert.

Rotterdam The Hague Airport – 10% korting met ANWB

De 10% korting is geldig als je de reservering voor het parkeren uiterlijk 31 januari 2024 maakt. Je kunt reserveren met een uitrijdatum van uiterlijk 31 mei 2024. Op die datum moet je uiterlijk vertrekken van het parkeerterrein. De korting ontvang je alleen als je minimaal 3 dagen parkeert op parkeerterrein van P1, P2 of P3.

Om van de promotie gebruik te kunnen maken ga je naar de website van de ANWB. Daar kun je inloggen met jouw eigen inloggegevens en kom je uit op de website van Rotterdam The Hague Airport. Op die website kun je aanmelden en ook alle voorwaarden bekijken.

ANWB Lidmaatschapspas ©ANWB

Sinds vorig jaar heeft de luchthaven in Rotterdam ook een eigen lounge. Deze lounge kun je vinden na de veiligheidscontrole op de luchthaven. Vlieg je met British Airways, dan krijg je bijvoorbeeld ook toegang als je business class vliegt. Daarnaast krijg je toegang met een Priority Pass maar ook met een Privium lidmaatschap. Deze krijg je bijvoorbeeld ook bij een American Express Platinum Metal Card.

Vlieg je vanaf een andere luchthaven, dan krijg je ook korting op het parkeertarief. De korting is namelijk ook geldig voor het parkeren op P3 Lang Parkeren en P6 Valet Parking van Amsterdam Airport Schiphol. Vlieg je vanaf de luchthaven in Eindhoven, dan krijg je ook korting op het parkeertarief. Lid worden van de ANWB kan al vanaf € 15,50 per jaar.

Afbeeldingen ©ANWB, RTHA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *