ANWB geeft 10% korting bij Schiphol Parking2 min leestijd

Ingang van Schiphol Parking P3 (Bron: Schiphol Parking)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Ben je lid van de ANWB? Dan krijg je nu 10% korting op het parkeren bij Amsterdam Airport Schiphol. De korting is geldig voor het onoverdekte parkeerterrein P3, de overdekte parkeergarage P3 en op P6 Valet Parking.

Update 10/02 – het kortingspercentage is aangepast van 12,5% naar 10%. Ook is de geldigheidsduur van de promotie aangepast.

Schiphol Parking – 10% korting met ANWB

Het is mogelijk om een reservering met korting te maken als de uitrijdatum uiterlijk 31 mei 2024 is. De reservering moet daarnaast minimaal 3 dagen duren. Je kunt ook lid worden bij de ANWB zonder de wegenwacht service. Dat kost je dan €15,50 per jaar.

Om van de 10% korting gebruik te maken ga je allereerst naar de website van de ANWB. Vervolgens kun je daar inloggen met jouw ANWB inloggegevens en kom je uit op de website van Schiphol Parking. Daar kun je de verschillende parkeeropties zien, de voorwaarden bekijken en de boeking afronden.

Een gemaakte boeking kun je ook wijzigen of annuleren op de website van Schiphol parking. Als je uiterlijk 24 uur voor de afgesproken inrijtijd de wijziging aanvraagt, dan is dit kosteloos. Wil je de boeking annuleren, dan moet je de annuleringsoptie gekozen hebben tijdens het boeken van de parkeerplaats. Dat kost je dan €5 maar de overige kosten krijg je terug. Ben je Privium Plus lid, dan kun je de parkeerreservering altijd gratis annuleren en wijzigen.

ANWB Lidmaatschapspas ©ANWB

Schiphol P3 Lang Parkeren & P6 Valet Parking

Met Schiphol P6 Valet Parking sta je binnen twee minuten in de vertrekhal van de luchthaven. Je geeft je sleutel af en Schiphol medewerkers verplaatsen vervolgens je auto naar de parkeerplaats dat binnen 6 kilometer van de luchthaven ligt. De auto staat ook weer voor je klaar als je terug komt van je reis. Je kunt dan direct instappen en je weg vervolgen.

Het onoverdekte parkeerterrein en de parkeergarage van P3 Lang Parkeren ligt iets verder van de luchthaven. Het parkeerterrein is vrij groot en je kunt daarom ook kiezen voor de parkeergarage. Deze ligt aan de voorzijde van het terrein. Parkeer je op het onoverdekte parkeerterrein, dan kun je relatief lang onderweg zijn naar de shuttlebus. Bij het oprijden van het terrein heb je een plek waar je de bagage eventueel alvast kunt in- en uitladen.

Schiphol Parking P3

Een shuttlebus brengt je van P3 Lang Parkeren kosteloos naar de luchthaven. De busreis duurt ongeveer vijf minuten en de bussen rijden 24 uur per dag heen en weer. Deze bussen vertrekken iedere 10 minuten.

Je kunt P3 Lang Parkeren inrijden op basis van je kenteken of je betaalpas/creditcard. In de parkeergarage zijn ook een aantal plekken waar je een elektrische auto kunt opladen. Deze kun je echter niet reserveren dus het is op basis van beschikbaarheid. Is je auto hoger dan 2 meter, dan kun je alleen op het overdekte parkeerterrein parkeren. Een review van P3 Lang Parkeren lees je hier op InsideFlyer.

Afbeeldingen ©Schiphol/ANWB

Reacties

  1. a dikstra zegt

    Ik dacht met de anwb actie 15% korting op parkeren met quick parking goedkoper uit te zijn.
    Dat is dus niet zo via quickparking was ik 2 euro 50 goedkoper uit over misleiding en oplichting gesproken.
    slechte beurt voor anwb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *