Privium nu ook te gebruiken op Rotterdam The Hague Airport1 min leestijd

privium lounge

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Passagiers met een Privium kaart kunnen nu ook gebruik maken van een van de voordelen van de kaart op Rotterdam The Hague Airport. Sinds kort krijgen deze kaarthouders gratis toegang tot de Prima Vista Lounge op deze luchthaven.

Privium op Rotterdam The Hague Airport

Momenteel krijgen Privium Plus leden op vertoon van hun kaart gratis toegang tot de Prima Vista Lounge. Als een Privium Partner lid samen reist met het Privium Plus lid dan krijgt dit lid ook gratis toegang tot de lounge. Een gast kan meegenomen worden voor €17.50 per persoon. Dit bedrag kan in de lounge worden voldaan.

De lounge op Rotterdam The Hague Airport heeft een oppervlakte van 150 vierkante meter en biedt plaats aan maximaal 20 gasten tegelijkertijd. De lounge is dagelijks geopend tussen 5:30 uur en 19:00 uur, tenzij de laatste vlucht eerder vertrekt. In dat geval sluit de lounge als de laatste vlucht is vertrokken.

Je vindt de lounge op de eerste etage in de vertrekhal en is bereikbaar via de lift na de veiligheidscontrole.

Met Privium ben je sneller door de beveiliging- en paspoortcontrole op Schiphol en daarnaast zijn er nog een aantal andere voordelen. Bij de veiligheidscontrole kun je gebruik maken van een speciale doorgang op Eindhoven Airport en ook daar krijg je momenteel gratis toegang tot de lounge.

Op Schiphol kun je gebruik maken van de meeste voordelen. Vorig jaar is er ook de Club Lounge West geopend. Deze lounge kun je vinden op de Holland Boulevard tussen de E en F-pier. Heb je een American Express Platinum kaart, dan is daar een lidmaatschap bij inbegrepen.

Privium Poorten op Amsterdam Airport ©Privium

Privium Poorten op Amsterdam Airport ©Privium

Afbeeldingen ©Privium&BartBrusee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *