Privium ClubLounge West geopend op Schiphol1 min leestijd

privium lounge

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Na een lange verbouwing is vandaag de vernieuwde Privium ClubLounge West weer geopend op Schiphol. Dit is de voormalige Airside lounge, gelegen op de Holland Boulevard tussen de E en F-pier. De lounge is dus gericht op intercontinentale reizigers. Volgens Privium is de lounge ruimer en comfortabeler. Zo zijn er bij elke zitplek oplaadpunten beschikbaar. Ook heeft de lounge eigen sanitaire voorzieningen. Dat was in de voormalige Airside lounge niet het geval en een groot gemis. De ClubLounge west is dagelijks geopend van 05:30 tot 21:00 uur.

Privium ClubLounges

Met de opening van deze lounge achter de non-Schengen paspoortcontrole biedt Privium drie opties aan. De ClubLounge Departures is voor de security, tussen Vertrek 1 en 2. Hier kan je ongeacht de bestemming terecht. Ook voor passagiers die vanaf de low-cost H/M-gates vertrekken is dit een optie. De ClubLounge Departures is van 05:30 tot 21:00 geopend. Hier kan je ook je lidmaatschap afsluiten en je Privium-kaart laten aanmaken of vervangen. In de Schengen Lounge 1 is er nog de ExpressLounge. Deze is op dit moment geopend van 05:30 tot 13:00 uur.

Toegang tot de ClubLounges is mogelijk voor Privium Plus leden en Privium Partner reisgenoten. Ook is het mogelijk om een guest voucher aan te schaffen. Een Plus lidmaatschap is beschikbaar voor €235 per jaar. Heb je een American Express Platinum kaart? Dan zit daar Privium Plus voor twee bij inbegrepen.

Afbeeldingen: Schiphol/Privium

Reacties

  1. Pieter Balkenende zegt

    Ik heb hier vanochtend een ontbijtje van goede kwaliteit genuttigd. De lounge ziet er erg mooi uit. Ik was de enige in de lounge, dus ik kan niet echt zeggen hoe ik de lounge zal ervaren tijdens spitsuren (in normale tijden). Ik gok echter dat het niet zo’n stal zal zijn zoals de KLM Crown Lounge 52 tijdens spitsuren is. In die lounge ervaar ik de sfeer toch meer als een zaal en niet als lounge. Al met al een prima lounge voor Privium leden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *