Privium Airside Lounge dit jaar tijdelijk dicht voor verbouwing

privium airside lounge

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Op Schiphol worden de lounges van Privium over het algemeen hoog gewaardeerd. Privium heeft twee lounges die toegankelijk zijn voor Privium Plus leden; de ClubLounge vóór de veiligheidscontrole in Vertrekhal 2 en de Airside lounge bij Holland Boulevard in het non-Schengen gedeelte. Die laatste heeft echter geen eigen sanitaire voorzieningen, en de capaciteit is beperkt. Om dit te verbeteren, plant Schiphol een verbouwing van de Airside lounge. Gedurende de verbouwing zal de Airside lounge wel tijdelijk gesloten zijn, meldt een woordvoerster van Schiphol desgevraagd aan InsideFlyer. Het ontwerp van de nieuwe lounge is al klaar, en er wordt nog gewerkt aan de bouwplanning. Het doel is om de verbouwing na de zomer afgerond te hebben. Schiphol bekijkt nog of er tijdens de verbouwing een alternatieve, tijdelijke lounge geboden kan worden in Lounge 1, het Schengen-gedeelte, van de luchthaven.

privium lounge

Uitbreiding naar andere luchthavens

Gevraagd naar andere uitbreidingsplannen van Privium, reageert de luchthaven dat “er nog geen concrete plannen om Privium uit te breiden naar andere Nederlandse luchthavens van de Royal Schiphol Group.” Wel zou Eindhoven Airport “een eerste mogelijkheid kunnen zijn om de dienstverlening van Privium uit te breiden” gezien het groeiende zakelijke verkeer en de recente opening van de Aspire lounge.

Reacties

  1. PETER LEE zegt

    Privium Airside Lounge gebruik ik regelmatig als ik met Emirates vertrek want de Aspire Lounge is echt vreselijk. Het valt mij helaas wel op dat de snacks en wijnen vaak op zijn en de bediening moeite heeft om deze aan te vullen. Qua rust is het perfect in de Airside Lounge. Hopelijk dat Schiphol tijdens de verbouwing een andere ruimte voor ons kan vinden.

  2. JdV zegt

    Lekker gepland ook om dat precies tijdens de drukste periode (de zomer) te doen. Als je als privium lid naar een non-schengen bestemming vliegt ben je dus de sjaak. Treurige zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *