Privium verhoogt prijzen per 1 oktober (tot +12%)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Privium verhoogt de prijzen van de diverse lidmaatschappen per 1 oktober 2019. De prijs voor een Plus lidmaatschap stijgt met bijna twaalf procent naar €235. De prijzen voor de Basic en Partner lidmaatschappen stijgen met tien euro.

Met Privium ben je sneller door de beveiliging- en paspoortcontrole op Schiphol en daarnaast zijn er nog een aantal andere voordelen. Bij de beveiligingscontrole kun je gebruik maken van een speciale doorgang en met de Irisscan ben je zo door de paspoortcontrole. Daarnaast zijn er speciale parkeerplaatsen op P1 en P3, en kun je gebruik maken van de Business Class incheckbalies bij diverse luchtvaartmaatschappijen waaronder Etihad, American Airlines, Lufthansa en Emirates.

Privium prijsverhoging per 1 oktober

Met het Plus lidmaatschap kun je gebruik maken van de hierboven genoemde voordelen en de lounges. Basic leden krijgen ook al deze voordelen, maar kunnen tegen betaling gebruik maken van de lounge. Een Partner lidmaatschap kun je aanvragen voor een partner en krijgt toegang tot de lounge indien de passagier met het Plus lidmaatschap ook aanwezig is. Anders dient de passagier met het Partner lidmaatschap voor de lounge toegang te betalen als hij/zij hier gebruik van wil maken. Meer informatie over Privium en de bijbehorende voordelen kun je hier vinden.

In het onderstaande schema kun je de huidige en de verhoogde prijzen vinden van het aanbod:

Huidige prijs Prijsverhoging 1 oktober 2019  Procentuele verhoging
Privium Plus  €             215,00  €       235,00 9,30%
Privium Basic  €             130,00  €       140,00 7,69%
Privium Partner  €               85,00  €        95,00 11,76%

Privium geeft aan dat de kosten stijgen vanwege de investeringen in nieuwe poorten en irisscanners.

Om u in de komende jaren van nog meer tijdbesparende voordelen van uw Privium Plus lidmaatschap te laten genieten, zijn wij bezig met de verbetering van onze services waaronder de vernieuwing van de Privium poorten en irisscanners. Deze investeringen in combinatie met een stijging van de kosten hebben gevolgen voor het tarief van uw lidmaatschap.

Deze nieuwe poorten zijn al op diverse locaties op Schiphol te vinden. Het is vanaf nu in ieder geval mogelijk om in vertrekhal 3 gebruik maken van de vernieuwde poorten.

Nieuwe Privium Poorten

Gratis Privium Plus via American Express

American Express Platinum leden krijgen een gratis Plus lidmaatschap. Daarnaast kun je ook met dit gratis lidmaatschap ook een partner lidmaatschap aanvragen, maar daar worden wel kosten voor in rekening gebracht. De prijs voor een partner lidmaatschap bedraagt nu €85 en stijgt met tien euro vanaf oktober. Meer informatie over deze aanbieding kun je in dit artikel vinden.

Afbeeldingen ©Privium en American Express

Reacties

  1. Marc zegt

    Privium in combinatie met Amex is op zich mooie optie. Is alleen helaas niet te combineren met Amex/FB. Ik had in eerste instantie de overstap gemaakt na een gesprek met een van de Amex verkopers op Schiphol. Volgens zijn verhaal had ik alleen maar voordelen. Toen ik thuis nog eens alles aandacht doornam bleek dat ik zou overstappen naar een Amex i.p.v. Amex/FB kaart en dus niet meer in aanmerking kwam voor de FB voordelen. Toen maar snel gebruik gemaakt van mijn recht de overeenkomst ongedaan te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *