Krijg 25% korting bij aankoop Wyndham Rewards punten2 min leestijd

Wyndham Rewards

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Wyndham Rewards heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je 25% korting krijgt op het aankopen van punten. Eerder dit jaar had Wyndham ook al een promotie lopen waarbij je voordeel kon halen uit het kopen van punten. Toen gaf het programma een bonus van 40%.

25% korting bij aankoop Wyndham punten

Tot zaterdag 2 juli 2022 kun je 25% korting krijgen bij aankoop van Wyndham Rewards punten. Het minimaal aantal punten dat je dient te kopen is slechts 2.000 wat erg laag is.

Wyndham Rewards

Als je het maximale uit deze promotie zou halen kun je in totaal 60.000 punten kopen voor $ 585 USD (omgerekend ongeveer € 539,-). Dat komt neer op $ 0.975 cent per punt wat een redelijk goede deal is. In het verleden kwam het programma meestal aan met een bonus tussen de 30 en 40% of, net als deze keer, een korting van 25%.

Wyndham
Krijg tot zaterdag 2 juli een korting van 25% op het aankopen van Wyndham Rewards punten. (bron: Wyndham)

Het maximum aantal punten dat je op dit moment per kalenderjaar kunt kopen is beperkt tot 60.000. Eventuele bonuspunten worden hierbij niet meegerekend. Na aankoop van je punten kan het tot maximaal 72 uur duren voordat deze worden bijgeschreven op je account.

Wyndham Rewards punten besteden

Punten kopen is eigenlijk alleen interessant als je op dat moment al een manier in gedachten hebt waarop je ze slim wilt besteden. Ook als je toevallig een aantal punten tekort komt voor een award kan het interessant zijn om punten te kopen. Het mooie aan Wyndham Rewards is dat je al voor een relatief laag aantal punten awards kunt boeken. Het programma maakt gebruik van vaste award tarieven in drie verschillende soorten.

  • Een derde van het aanbod is te boeken voor 7.500 punten per nacht
  • Het merendeel van het aanbood kost 1.500 punten per nacht
  • De wat duurdere hotels kosten 30.000 punten per nacht

Hierbij moet je denken aan hotels van o.a. Registry Collection, Wyndham Grand, Dolce, Wyndham, La Quinta, Wingate, Wyndham Garden, Ramada, Days Inn, Super 8, Howard Johnson en Travelodge.

Wyndham
Hotelovernachtingen bij Wyndham boek je al vanaf 7.500 punten per nacht. (bron: Wyndham)

Verder is het goed om te weten dat Wyndham Rewards punten na 18 maandan van inactiviteit vervallen. Activiteit kan bestaan uit het verdienen of besteden van punten. Wyndham Rewards punten vervallen sowieso na vier jaar nadat je ze hebt verdiend.

Conclusie

Wyndham Rewards heeft tot zaterdag 2 juli 2022 een promotie lopen waarbij je 25% korting krijgt op het aankopen van punten. Het is echter aan te raden om alleen punten te kopen als je al een besteding in gedachten hebt of als je er nog een aantal tekort komt voor je award.

Uitgelichte afbeelding: Wyndham

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *