Rotterdam The Hague Airport opent eerste lounge1 min leestijd

Rotterdam Lounge

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Rotterdam The Hague Airport heeft onlangs de eerste airport lounge geopend waardoor ook reizigers op deze luchthaven vooraf aan hun vlucht rustig kunnen ontspannen. De regionale luchthaven is niet de eerste in Nederland die een lounge opent. Eindhoven Airport opende namelijk drie jaar geleden ook al een lounge.

Eerste lounge Rotterdam Airport

Vertrekkende passagiers op Rotterdam The Hague Airport hebben vanaf nu de mogelijkheid om voorafgaand aan hun vlucht de lounge te bezoeken. De regionale luchthaven heeft namelijk onlangs de eerste lounge geopend. Je vindt de lounge door de lift te nemen direct na de veiligheidscontrole. De lounge wordt uitgebaat door Prima Vista Lounges en is te betreden met een Priority Pass. Niet-leden kunnen voor € 25,- per persoon naar binnen. Eten en drinken zijn bij de prijs inbegrepen.

Lounge Rotterdam
RotterdamThe Hague Airport opent eerste lounge.

De lounge is dagelijks geopend van 5:00 tot 19:00 en biedt plaats aan maximaal 20 gasten. Hierdoor is niet iedereen verzekerd van een plekje. Je doet er daarom goed aan vooraf te reserveren maar is niet verplicht. Reserveren kun je doen door een email te sturen naar [email protected] en daar je naam, datum, vluchtnummer en het aantal personen te vermelden. Degenen die status hebben bij een luchtvaartmaatschappij kunnen natuurlijk gratis naar binnen. De lounge heeft een totale oppervlakte van 150 vierkante meter en beschikt naast een buffet voor eten en drinken ook over werkruimtes en zithoeken met fauteuils.

Lounge Rotterdam

Virtuele tour

Ben je benieuwd hoe de lounge er verder uitziet en wat je zoal kunt verwachten? Neem dan via deze link een virtuele tour door de lounge.

Beeldmateriaal: Priority Pass

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *