Verdien tot wel 6.000 bonuspunten bij Accor ALL2 min leestijd

Mercure Kuala Lumpur Shaw Parade (Bron: Accor)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

ALL Accor heeft deze week de nieuwste promotie voor dit voorjaar aangekondigd. Je kunt tot wel 6000 bonuspunten verdienen op verblijven van 2 nachten of meer. Deze promotie heeft veel weg van de vorige promo die in december afliep.

6000 bonuspunten bij ALL Accor

Net als bij de vorige promo verdien je bij deze promo een cumulatief aantal bonuspunten. Zo kun je in totaal 6000 bonuspunten verdienen. Dit ziet er als volgt uit:

  • 500 bonuspunten op je eerste verblijf (minimaal 2 nachten)
  • 2500 bonuspunten op je tweede verblijf (minimaal 2 nachten)
  • 3000 bonuspunten op je derde verblijf (minimaal 2 nachten)

In principe doen alle hotel brands van ALL Accor mee aan deze promotie. Houd er rekening mee dat de Ibis Budget hotels hier niet bijhoren. Hotels in Oekraïne en Rusland zijn daarnaast uitgesloten bij deze promotie. De promotie loopt voor verblijven van 5 april t/m 12 juni 2022. Om de bonuspunten te verdienen is het noodzakelijk om je voor 19 april 2022 te registreren en dit kun je doen via deze link. Indien je nog geen ALL Accor account hebt, kun je je hier aanmelden.

Accor 6000 bonuspunten

Het is goed om te weten dat alleen gemaakte reserveringen ná registratie meetellen voor de bonuspunten. Zorg ervoor dat je minimaal 2 nachten boekt. Twee opeenvolgende reserveringen in hetzelfde hotel worden gezien als één reservering. Zorg er ook voor dat je reserveert via de Accor boekingskanalen zoals de website of app. Een reservering via booking.com of Expedia telt dus niet mee. Bonuspunten worden normaliter maximaal 10 dagen na je verblijf bijgeschreven. Je kunt deze promotie niet combineren met andere promoties.

All Accor

All Accor is het loyaliteitsprogramma van Accor. De Franse hotelgroep biedt een breed scala aan hotelmerken, waaronder Ibis, Mercure en Novotel. Maar ook het luxere MGallery, Sofitel en Raffles. Als lid van All Accor kun je zowel Status als Rewards Points verdienen. Statuspunten helpen je om een hogere status te behalen. Met de Rewards punten kun je gratis overnachtingen boeken. 2.000 punten vertegenwoordigen € 40 korting. Meer over het programma lees je hier.

Accor 6000 bonuspunten
Verdien dit voorjaar 6000 bonuspunten bij ALL Accor. (Foto: InsideFlyer – MdTurck)

Uitgelichte afbeelding: ALL Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *