Eindhoven Airport bouwt een tweedehands parkeergarage op P31 min leestijd

Tweedehands parkeergarage Eindhoven Airport

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchthaven Eindhoven Airport gaat een tweedehands parkeergarage bouwen op parkeerterrein P3. Deze garage stond eerder al ergens anders in Eindhoven.

Vlieg je vanaf de luchthaven en wil je gebruik maken van de snelle veiligheidscontrole, dan kun je dat doen middels de Fast Track mogelijkheid.

Eindhoven Airport bouwt parkeergarage

De tweedehands parkeergarage stond eerder op Strijp-S in Eindhoven. Dit is een voormalig bedrijventerrein in het stadsdeel Strijp in Eindhoven. Vroeger was het terrein in gebruik door Philips.

De parkeergarage bestaat uit meerdere lagen en biedt ruimte aan maximaal 400 auto’s. De gevel zal voorzien worden van planten. Doordat de hellingbaan voorzien is van verwarming is de parkeergarage ook bij winterse omstandigheden goed te gebruiken. De stijl van het lifthuis is gelijk aan die van de naastgelegen parkeergarage op P4.

De oplevering van de tweedehands parkeergarage is naar verwachting in juli van dit jaar. De luchthaven laat deze parkeergarage opzetten vanwege de toegenomen vraag naar parkeerplekken rondom de luchthaven.

© Twycer / www.twycer.nl

ANWB geeft 10% korting op het parkeertarief

Wil je parkeren op een van de officiële parkeerterreinen van de luchthaven, dan krijg je 10% korting op het parkeertarief met een ANWB lidmaatschap. Je kunt daarbij kiezen uit de parkeerterreinen P3 en P5, of voor de overdekte parkeergarages op P1 en P4. Vanaf de zomer is P3 dus ook voorzien van een parkeergarage.

De 10% korting is alleen geldig voor reserveringen tot en met 31 januari 2023. De parkeerduur moet minimaal drie dagen zijn. Als je een parkeerplaats wil reserveren dan kun je dit doen via de website van de ANWB. De korting is ook geldig als je wil reserveren bij Amsterdam Airport Schiphol.

ANWB Lidmaatschapspas ©ANWB

@Vissers&Roelands architecten/ANWB/Twycer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *