Eindhoven Airport start weer met Fast Track2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Op de luchthaven van Eindhoven Airport kun je vanaf deze maand weer gebruik maken van de Fast Track bij de veiligheidscontrole. De prijs om hier gebruik van te maken is echter wel met 150% gestegen ten opzichte van eerder dit jaar. Privium leden kunnen nog wel gratis gebruik maken van de snellere controle.

Eindhoven Airport heropent Fast Track

Vanaf Eindhoven Airport vertrekken de meeste low cost luchtvaartmaatschappijen zoals Ryanair, Transavia en Wizz Air (check hier onze meest recente review). Deze maatschappijen hebben geen loyaliteitsprogramma waarbij je extra voordelen krijgt in Eindhoven, zoals een versnelde veiligheidscontrole. Om deze reden heeft de luchthaven zelf de Fast Track mogelijkheid geintroduceerd.

De Fast Track is weer beschikbaar vanaf maandag 13 februari en kost € 12.50 per persoon. Voor de tijdelijke sluiting door de drukte op de luchthaven kostte dit € 5 per persoon, een flinke verhoging dus. Het toegangsbewijs hiervoor kun je kopen via de website van de luchthaven.

Het afrekenen is mogelijk met Visa, Mastercard, iDeal, Giropay, Bancontact en Paypal. American Express wordt helaas niet geaccepteerd. Tot 12.00 uur op de dag voorafgaand aan de vertrekdatum kun je het Fast Track ticket nog wijzigen of annuleren. Alle voorwaarden kun je daar ook vinden op de website.

Fast Track Eindhoven Airport

Als je op de luchthaven komt dan kun je allereerst je bagage afgeven bij de diverse bagagepunten. Heb je geen bagage en ben je al ingecheckt, dan kun je direct naar de veiligheidscontrole. Wil je gebruik maken van de snellere wachtrij dan kun je dit dus tegen betaling doen.

Op de luchthaven krijg je kosteloos toegang tot de snellere wachtrij voor de veiligheidscontrole op vertoon van de Privium pas. Je kunt daarna ook gratis gebruik maken van de Aspire lounge op deze luchthaven. Heb je geen Privium Plus lidmaatschap en wil je toch gebruik maken van de lounge? Dan kun je ook een toegangsbewijs kopen.

© Twycer / www.twycer.nl

Afbeeldingen ©Twycer/EindhovenAirport

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *