Fast Track geïntroduceerd op Eindhoven Airport2 min leestijd

Fast Track geïntroduceerd op Eindhoven Airport

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Op de luchthaven van Eindhoven Airport vliegen geen full servicemaatschappijen, enkel low cost maatschappijen. Deze maatschappijen bieden geen loyaliteitsprogamma’s aan waarbij je gebruik kunt maken van onder andere lounges of versnelde security check. Om reizigers hierin tegemoet te komen introduceert Eindhoven Airport nu Fast Track op de luchthaven.

Low Cost

Op de Eindhovense luchthaven zijn verschillende maatschappijen actief. Zo vliegen Ryanair, Transavia, Pegasus, TUI Fly en Wizz Air naar verschillende bestemmingen binnen en buiten Europa. Onder andere Transavia vliegt veel op bestemmingen in Griekenland, Italië en Spanje. Met Ryanair vlieg je eenvoudig naar bijvoorbeeld Polen, Ierland, Kroatië en Litouwen. Een overzicht van alle bestemmingen die vanuit Eindhoven worden aangevlogen kun je hier vinden.

Dit waren de belangrijkste gebeurtenissen in 2020 op Eindhoven Airport

Een ticket boek je eenvoudig via een van de maatschappijen. Doorgaans betaal je alleen voor de reis. Wil je bijvoorbeeld voorafgaand aan je reis al een stoel selecteren, dan betaal je hier extra voor. Evenals voor bagage en priority boarding. Bij Transavia kun je ook XP en Miles sparen binnen het Flying Blue programma. Daarvoor dien je wel bij te betalen, maar binnen dit extra bedrag zitten ook andere voordelen zoals bijvoorbeeld ruimbagage of het wijzigen van de vlucht. Het gebruik van Fast Track mogelijkheden waren er tot voorkort niet op Eindhoven Airport. Dat gaat nu veranderen.

Snel, sneller, snelst

Bij geen enkele maatschappij vertrekkend vanaf Eindhoven Airport kun je van een loyaliteitsprogramma genieten. Enig voordeel dat hierbij zou horen heb je dus ook niet. Toch kan het soms prettig zijn om versneld de security te kunnen passeren. In drukkere periodes in een jaar scheelt je dat al gauw wat wachttijd. Maar hoeveel is dit je waard? Eindhoven Airport introduceert nu Fast Track service. Deze service kun je online via deze website boeken. Het gebruik van Fast Track op Eindhoven Airport kost je €5,- per persoon.

Fast Track Eindhoven Airport

Tot 12.00 uur op de dag voorafgaand aan de geboekte vertrekdatum kun je je Fast Trackticket wijzigen of annuleren.

Op de luchthaven check je in als je dat nog niet hebt gedaan en lever je eventuele ruimbagage in. Hierna kun je met je Fast Trackticket naar de speciale Fast Trackbalie. Dit is links van de pre-scan, waarna je je Fast Trackticket scant en je toegang krijgt tot dit gedeelte van de security check.

Graag gebruikmaken van een lounge op Eindhoven Airport? Dat kan! De Business Lounge is toegankelijk voor reizigers die bijvoorbeeld in het bezit zijn van Priority Pass of Loungekey. Meer informatie kun je hier vinden.

Bron & beeldmateriaal: Eindhoven Airport / Twycer – www.twycer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *