50% Korting Op Je 2e Overnachting Met AH Hotel Actie

AH Hotel Actie spaarkaart

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Van 27 februari tot en met 26 maart 2017 kun je bij Albert Heijn sparen voor de AH Hotel actie. Bij iedere 10 euro aan boodschappen krijg je 1 Hotelzegel. Per volle spaarkaart krijg je 50% korting op je 2e overnachting bij geselecteerde hotels in Nederland en Belgie. Kies je voor een ontbijt? Ook dan krijg je 50% korting op je tweede ontbijt. Deze actie is alleen geldig bij de Nederlandse Albert Heijn vestigingen.

AH Hotel Actie

Voor een volle spaarkaart heb je 10 zegels nodig. Heb je dus voor €100,- boodschappen gedaan bij Albert Heijn, dan kun je gebruik maken van de actie. Per actieweek zijn er ook diverse bonusaanbiedingen waarbij je zegels extra krijgt.

Je kunt met een volle spaarkaart tot en met 1 oktober 2017 boeken. Dit kun je doen op deze website van de AH hotel actie. Tot en met 31 januari 2018 kun je verblijven in een hotel. Je hebt kunt boeken voor 2, 4 en 6 nachten. Per 2 nachten heb je een volle spaarkaart nodig. Deze spaarkaart moet je tonen bij het inchecken. Kun je deze spaarkaart niet tonen, dan mag het hotel het reguliere tarief berekenen in plaats van het actietarief.

Alle deelnemende hotels kun je op deze website vinden. De actie werkt als volgt;

  • Spaar 10 Hotelzegels bij Albert Heijn
  • Vind je hotel op de speciale website
  • Voer je persoonlijke gegevens in
  • Betaal met iDeal (betaling met creditcard is niet mogelijk)
  • Check-in bij het hotel, lever je volle spaarkaart in en geniet van je hotel.

Aan deze actie doen met name NH hotels mee, zoals NHOW in Rotterdam, Bilderberg, Van Der Valk hotels en Amrath hotels. De beschikbaarheid voor deze actie verschilt erg per hotel. Je kunt je hotel al boeken voordat je spaarkaart vol is, maar vergeet deze niet mee te nemen naar het hotel om extra kosten te voorkomen. Alle actievoorwaarden kun je op deze website bekijken.

Secret Escapes – Betere Deal Dan AH Hotel Actie?

Veel van de hotels die meedoen aan deze AH actie komen ook regelmatig voorbij op Secret Escapes. Bij het aanmaken van een gratis account krijg je ook nog eens €15,- extra korting op je eerste overnachting. Elke week komen er nieuwe aanbiedingen op Secret Escapes die je een week lang kunt boeken. Een introductie over deze website kun je hier vinden op InsideFlyer.nl.

Met de AH actie en op Secret Escapes kun je momenteel Grand Hotel Amrath Kurhaus boeken. Met de AH hotel actie boek je dit hotel in het onderstaande voorbeeld van 29 maart tot en met 31 maart voor €193.50 voor kamer exclusief ontbijt, of €253.50 inclusief ontbijt. In beide gevallen krijg je een Superior kamer toegewezen. Bij Secret Escapes kun je dit hotel op deze data boeken voor €99,- per dag, inclusief ontbijt voor een superior kamer. Bij de aanbieding op Secret Escapes krijg je ook nog eens een gratis minibar, gratis wifi en gratis toegang tot Kurhaus Spa & Beauty. Bovendien ben je op de meeste data niet verplicht om twee nachten te boeken, wat bij de AH actie wel het geval is. Je kan ook kiezen voor een superior kamer met zeezicht voor €139,- incl ontbijt per nacht.

Naar mijn mening kun je dus het beste de Secret Escapes aanbieding boeken. Hierbij hoef je bovendien geen minimale twee nachten te verblijven en krijg je meer voordelen dan bij de AH actie. Bovendien betaal je in beide gevallen minder bij Secret Escapes dan bij de AH hotel actie.

Kurhaus, 29-31 maart 2017 AH Hotel Actie Secret Escapes
Gratis minibar Ja Ja
Gratis wifi Ja Ja
Gratis toegang Kurhaus Spa & Beauty Nee Ja
Minimumverblijf 2 nachten 1 nacht
Mogelijkheid tot zeezicht Nee Ja, voor € 139,- per nacht
Prijs zonder ontbijt € 193.50 Niet van toepassing
Prijs met ontbijt € 253.50 €99,- per nacht (€84,- met welkomstkorting)

We hebben ook uitgezocht of Secret Escapes een goede deal was over het algemeen, en daaruit bleek dat dit daadwerkelijk het geval was. Je krijgt op de website namelijk een goedkoper tarief dan dat wij die ergens anders konden vinden. Meer informatie hierover en de voorbeelden kun je in dit artikel lezen.

Ga jij gebruik maken van deze AH Hotel actie? Laat het hieronder of op ons forum weten!

AH Hotel Actie

Reacties

  1. Rien tuynman zegt

    Ik ga gebruik maken van deze actie omdat wij toch om de maand een paar nachten naar een hotel gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *