Air Miles vanaf februari nog maar twee jaar geldig1 min leestijd

Air Miles App ©Air Miles

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Alle Air Miles die je verzameld vanaf 20 februari 2023, zijn nog maar twee jaar geldig. Eerder waren deze miles altijd vijf jaar geldig, maar dat is nu aangepast in de algemene voorwaarden. De gespaarde Air Miles kun je bijvoorbeeld inwisselen voor een KLM Holidays kortingsvoucher.

Air Miles nog maar twee jaar geldig

Air Miles kun je verzamelen bij diverse partners zoals Albert Heijn en Shell. Bij de start van het programma waren de miles altijd onbeperkt geldig, maar in 2013 werd dit gewijzigd naar een geldigheidsduur van vijf jaar. Daar komt nu dus verandering in en zijn ze nog maar twee jaar geldig.

Alle miles die je voor 20 februari 2023 gepaard hebt houden de geldigheidsduur van vijf jaar. Voor alle nieuwe miles wordt de geldigheidsduur dus twee jaar. Als je inlogt in je account dan kun je precies zien wanneer en hoeveel miles er vervallen per maand. Wil je automatisch een update ontvangen als je nieuwe miles hebt gespaard? Dan kun je het account ook toevoegen bij AwardWallet.

Air Miles sparen, geldigheidsduur twee jaar geldig ©Air Miles
Air Miles sparen ©Air Miles

Miles sparen & inwisselen

Sinds kort is het ook mogelijk om je Air Miles saldo aan te vullen door een boeking te maken bij Booking.com. Naast deze partner kun je ze ook sparen bij Albert Heijn, Etos, Shell, Praxis, Essent en Mastercard.

De gespaarde miles kun je inwisselen op diverse manieren, maar ook door een kortingsvoucher te kopen voor KLM Holidays. Je kunt hiermee tot €150,- besparen. Je kunt kiezen uit diverse vouchers:

  • € 25 korting tegen inlevering van 2.500 Air Miles
  • € 50 korting tegen inlevering van 5.000 Air Miles
  • € 75 korting tegen inlevering van 7.500 Air Miles
  • € 100 korting tegen inlevering van 10.000 Air Miles
  • € 150 korting tegen inlevering van 15.000 Air Miles

Alle voorwaarden en inwisselpartners kun je vinden op de website van Air Miles.

KLM Holidays Air Miles

Afbeeldingen ©AirMiles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *