Nog maar 7 dagen om je Air Miles te verzilveren1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Alle Air Miles die je voor 1 november 2013 verzameld hebt, vervallen op 1 november 2018. Je hebt dus nog maar een paar dagen de tijd om deze te besteden. Besteed je ze niet, dan vervallen ze en kun je er niets meer meer mee doen. Zonde!

7 dagen voordat je Air Miles vervallen

Je kunt op deze pagina controleren hoeveel miles er vervallen per 1 november. Je hebt daarvoor je Air Miles nummer nodig welke op je (digitale) pas staat. Vervolgens geeft de website exact weer wat het saldo is en hoeveel er dus gaan vervallen.

Vroeger waren de gespaarde punten onbeperkt geldig, maar dat is gewijzigd in 2013. De punten die je vanaf 1 november 2013 hebt gespaard, vervallen automatisch 5 jaar later. Besteed je een X aantal punten, dan zullen de oudste punten als eerst ingewisseld worden. Op die manier zijn ze altijd exact 5 jaar geldig.

Air Miles vervallen

Tips om ze te besteden

In dit artikel op InsideFlyer kun je een aantal tips vinden om je punten te besteden. Je kunt deze bijvoorbeeld inzetten voor een KLM Package Deal voucher tussen de €25,- en €150,-. Daarnaast kun je ze inzetten voor een voucher van vliegwinkel.nl, besteden aan een dagje uit zoals de Efteling of besteden aan een goed doel. Bij deze laatste optie kun je deze punten doneren aan Stichting AAP, Nationaal Fonds Kinderhulp, Justdiggit of War Child.

Afbeeldingen ©Air Miles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *